Reklamacije


Zakonom o zaštiti potrošača prodavac je odgovoran za nesaobraznost robe u ugovoru koja se pojavi u roku od 24 meseca od kupovine robe. Ukoliko primetite neispravnost uređaja, molimo da nas kontaktirate na Tel: (+381) 63 8595311 ili mail: carpro.rs@gmail.com.

Pročitajte sve dokumente koji su pridruženi, oni čine sastavni deo instrukcija za podnošenje reklamacije i prava potrošača prilikom rešavanja reklamacije:

  • Opšti uslovi prodaje na daljinu
  • Reklamacioni pravilnik
  • Obrazac koji je potrebno popuniti u slučaju podnošenja reklamacije

GARANCIJA Proizvodi marke RUPES, FLEX, ShinEMate imaju garanciju čiji je garantni rok 24 meseci.Uz te proizvode dobijate Garantni list u kojem su istaknuti uslovni za ostvarenje garancije.

Povraćaj

14 DANA ZA PORVAĆAJ

Artikal koji ste poručili preko sajta, telefonom ili mailom je moguće vratiti u roku od 14 dana. Ukoliko vam se artikal nije dopao ili nije to što ste očekivali, možete nam vratiti taj artikal nazad. Bitno je da nas u roku od 14 dana od isporuke robe obavestite i dostavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Troškovi povraćaja robe idu na račun kupca u ovom slučaju.

Pročitajte Opšte uslove poslovanja na daljinu

Skinite Obrazac za jednostrani raskid ugovora

U slučaju da je u pitanju neispravnost artikla, primenjuje se reklamacioni pravilnik, odnosno standardna procedura za podnošenje i rešavanje reklamacije.

Pročitajte Reklamacioni pravilnik