O nama


Online prodaja detailing opreme.

Najveća online prodavnica opreme za detailing, održavanje, čišćenje i zaštitu za vaše i automobile vaših mušterija. 

Počeli smo skromno 2016 godine sa manjim asortimano opreme za detailing, pranje i poliranje automobila. Okosnicu naše ponude činili su proizvodi brendova CarProSonax koje i dalje u mnogo većem obimu možete pronaći u našoj online prodavnici.

Sva Detailing oprema na jednom mestu

Uvidevši da tako nešto tada još nije postojalo u tržištu u Srbiji, cilj nam je bio i još uvek je da ponudimo kupcima sve od detailing opreme na jednom mestu. Naš prodajni tim čine sertifikovani stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u oblasti detailinga. 

Pored same prodaje mikrofiber krpa, peškir za sušenje automobilapolir paste i sunđera, polir mašina, keramičke zaštite, voska, četki i ostalih premaza, za cilj imamo da edukujemo naše kupce kako bi naše proizvode koristili na pravi način, kako ne bi dolazili u nezavidnu situaciju i nanosili štetu automobilima na kojima rade. Zato je bitno da se pre upotrebe novih proizvoda dobro raspitate o načinu primene. Naš stručni tim Vam stoji na raspolaganju, a sva pitanja možete nam slati na našu Facebook stranicu il na email adresu. Naš "frontmen" Rale na YouTube kanalu Detailing Oprema pokušava da Vam proizvode prikaže u pravom svetlu, pokaže sve vrline i mane istih kao i da pojasni kako se oni koriste.

Šta je Detailing?

Detailing je detaljno čišćenje automobila kako spolja tako i unutra. Kada kažemo čišćenje mislimo na pranje unutrašnjosti i spoljašnjosti automobila, poliranje (koje često zahteva i prethodno fino šmirglanje auto laka, kako bi uklonili sitne ogrebotine). Na to se dodaje i profesionalno voskiranjei  keramička zaštita kako bi automobil ostao u punom sjaju odnosno kako bi lak automobila ostao zaštićen što duži period.

Razvoj 

Sada nakon nekoliko godina rada iza nas, preko 400 kupaca i hiljada prodatih proizvoda širom Srbije ponosni smo da možemo da kažemo da našu ponudu čini više od 15 brendova (od kojih su najpopularniji CarPro, RUPES, Flex, FX ProtectLabocosmetica i Sonax) i preko 350 različitih proizvoda.

Brza isporuka i kvalitetan proizvod

Uvek smo se trudili i uvek ćemo se truditi da našim kupcima pružimo savet pri izboru proizvoda, brzu isporuku i kvaltetan asotriman proizvoda.