Uslovi korišćenja


Kada se povežete na naš sajt ili mu pristupite, saglasni ste da vas obavezuju opšti uslovi korišćenja navedeni niže, kao i specifični uslovi navedeni na pojedinačnim stranama ovog sajta koji se povremeno ažuriraju. Ako se ne slažete s ovim uslovima, odmah napustite sajt.

Ako nije drugacije naznačeno, ovaj websajt, njegov sadržaj, ime domena i URL: http://www.carpro-rs.rs, www.detailingoprema.rs vlasništvo su:

CARPRO d.o.o. / Detailing Oprema

Sedište:
Brestovačka 1
24000 Subotica
Tel: 063/8-595-311
carpro.rs@gmail.com detailingoprema@gmail.com
Šifra delatnosti: 4791

MB: 21488917 PIB: 111483383

Direktor - Odgovorno lice: Nenad Rašljić

 


 

Svrha ovog websajta:

Ovaj sajt, kao i njegov sadržaj, uključujući sve informacije, tekstove, grafike, slike, URL i ostali materijal služe u svrhu opšteg informisanja o firmi CarPro d.o.o.

Zaštitni znak i autorska prava

Marka CarPro d.o.o. i sve registrovane marke firme CarPro d.o.o. na koje se upućuje na ovom sajtu u vlasništvu su firme CarPro d.o.o. Oni se ne mogu koristiti ni u koju svrhu bez pisanog odobrenja vlasnika.

Saglasni ste da ne umnožavate i ne presnimavate sav ili deo veb-sajta ili njegov sadržaj, osim za ličnu, nekomercijalnu upotrebu, ni na kakav medijum bez pisane dozvole firme CarPro d.o.o. CarPro d.o.o. ne polaže pravo niti zastupa zaštitne znakove treće strane koji su vlasništvo njihovih vlasnika.

Za više informacija obratite se na:

carpro.rs@gmail.com , detailingoprema@gmail.com

Linkovi ka drugim sajtovima

Ovaj sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji su ponuđeni radi lakšeg korišćenja, a ne kao odobravanje sadržaja tih sajtova od strane firme CarPro d.o.o. CarPro d.o.o. ne odgovara za sadržaj webstrana i ne zastupa niti garantuje za sajtove ili materijalni sadržaj takvih websajtova.

Ažuriranje informacije

CarPro d.o.o. nastoji da obezbedi dostupnost sajta u svako doba. Međutim, možda nećete moći da pristupite sajtu ili ćete imati poteškoća zbog tehničkih problema ili tokom radova na održavanju ili nadogradnji. Pored toga, iako CarPro d.o.o. nastoji da obezbedi ažurnost informacija na sajtu, ona ne garantuje njihovu tačnost niti potpunost, bilo izričito bilo podrazumevano. Sadržaj ovog sajta i sajtova kojima se može pristupiti putem URL mogu biti ispravljeni, izmenjeni ili ažurirani u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja.

CarPro d.o.o. ne garantuje da je websajt i pristup njemu bezbedan niti da na sajtu nema virusa ili grešaka koji mogu dovesti do štete ili gubitka podataka. Sami snosite odgovornost za zaštitu svojih podataka od virusa.

CarPro d.o.o. ne preuzima odgovornost za neposrednu, posebnu, posrednu ili posledičnu štetu bilo koje vrste ili bilo kog uzroka proizašlih iz vaše upotrebe ili nemogućnosti da pristupite sajtu.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Carpro d.o.o. ni u kom slučaju ne snosi odgovornost ni prema jednoj strani za neposrednu, posrednu, slučajnu, posebnu, činjeničnu ili posledičnu štetu bilo koje vrste u vezi sa ovim sajtom ili poreklom sa ovog sajta niti upotrebom ovog sajta niti sajta ili resursa kome se pristupa preko linka sa ovog sajta niti za preuzimanje ili pristup materijalima, informacijama, proizvodima ili uslugama, uključujućI, bez ograničenja, izgubljenu dobit, prekid poslovanja, izgubljenu štednju ili gubitak programa ili drugih podataka, naročito onda kada je carpro d.O.O. Izričito ukazala na mogućnost takve štete. Ovo isključenje I odricanje odgovornosti odnosi se na sve pravne radnje, bilo da su zasnovane na ugovoru, garanciji, prestupu ili drugim pravnim teorijama.

Poverljive i vlasničke informacije

CarPro d.o.o. ne želi da prima poverljive niti vlasničke informacije od vas putem našeg websajta. Imajte na umu da će se za svaku informaciju ili materijal poslati firmi CarPro d.o.o. smatrati da NISU poverljivi. Slanjem informacija i materijala firmi CarPro d.o.o. dajete firmi CarPro d.o.o. neopozivo ovlašćenje da neograničeno koristi, umnožava, prikazuje, izvodi, menja, prenosi i distribuira ove materijale ili informacije, i takođe ste saglasni da CarPro d.o.o. ima slobodu da u bilo koju svrhu koristi sve zamisli, koncepte, znanje ili tehnike koje ste dostavili.

Problemi nadležnosti

Ako nije drugačije naznačeno, materijali na ovom websajtu izloženi su jedino u svrhu promocije proizvoda firme CarPro d.o.o. CarPro d.o.o. ne garantuje da su materijali ili proizvodi opisani na sajtu podesni ili dostupni na svim lokacijama.

Uslovi korišcenja podležu i tumače se prema srpskom zakonu bez obzira na odredbe međunarodnog privatnog prava. Ako bilo koja odredba ovog ugovora postane nezakonita, ništavna ili po bilo kom osnovu nesprovodiva, izuzima se iz ovih Uslova korišćenja ali ne utice na važnost i sprovodivost ostalih odredaba.

Ovo je celokupan ugovor između ugovornih strana koji se tice predmeta ovog ugovora i ne može se menjati, osim pisanim putem uz potpis obeju strana.

Plaćanje

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Preuzimanje paketa

U zavisnosti od mesta stanovanja pošiljka će vam stići u roku od 1 do 3 dana od slanja. Kuriri tokom celog dana vrše isporuku. Svaka isporuka se pokušava dva puta, ukoliko prvi put niste na adresi. Molimo vas da budete dostupni na broj mobilnog telefona koji ste dostavili. Prilikom preuzimanja paketa potrebno je pregledati paket da slučajno nije oštećen u transportu. Ukoliko je transportna kutija oštećena ili sumnjate da je sadržina polomljena odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na telefon 063/8-595-311 ili na mail: rale@detailingoprema.rs.

Poručivanje

Poručivanje je lako i jednostavno. Odabrane artikle stavljate u korpu i šaljete nam porudžbinu. Da bi ste poslali porudžbinu nije neophodno se registrovati. Iako registracijom omogućujete jednostavnije ponovno slanje porudžbine i pristup informacijama o raspoloživosti.

Troškovi dostave

Pored cene koštanja naručenog artikla plaćate i troškove dostave. Troškovi dostave su određeni težinom pošiljke i istaknuti su u tabeli. Za račun koji iznosi iznad 10 000din. troškovi dostave idu na naš račun. Besplatna dostava se podrazumeva isključivo za proizvode poručene preko sajta.

*Besplatna dostava važi isključivo za fizička lica.

Cenovnik troškova dostave:

  • od 0,5 do 1 kg: 350,00 Din
  • od 1 do 3 kg: 450,00 Din
  • od 3 do 5 kg: 550,00 Din
  • od 5 do 10 kg: 650,00 Din

*Cene se mogu biti promenjive u zavisnosti od kurirske službe

Reklamacije

Zakonom o zaštiti potrošača prodavac je odgovoran za nesaobraznost robe u ugovoru koja se pojavi u roku od 24 meseca od kupovine robe. Ukoliko primetite neispravnost uređaja, molimo da nas kontaktirate na Tel: (+381) 63 8595311 ili mail: carpro.rs@gmail.com.

Pročitajte sve dokumente koji su pridruženi, oni čine sastavni deo instrukcija za podnošenje reklamacije i prava potrošača prilikom rešavanja reklamacije: Reklamacioni Pravilnik, Obrazac za odustanak

GARANCIJA Proizvodi marke RUPES, FLEX, ShinEMate imaju garanciju čiji je garantni rok 24 meseci. Uz te proizvode dobijate Garantni list u kojem su istaknuti uslovni za ostvarenje garancije.

Politika privatnosti

CarPro d.o.o. zadržava pravo da, po potrebi, izmeni ovu Izjavu o zaštiti privatnosti, na primer, radi usaglašavanja sa izmenama zakona, propisa, praksi i procedura CarPro d.o.o. ili zahtevima nadzornih organa. U tom slučaju, CarPro d.o.o. ce obavestiti pojedince na koje utiče odluka o izmenama ove Izjave o zaštiti privatnosti. 

U ime CarPro doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni CarPro doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Za više na temu politike privatnosti.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, CarPro doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Povraćaj robe

14 DANA ZA povraćaj

Artikal koji ste poručili preko sajta, telefonom ili mailom je moguće vratiti u roku od 14 dana. Ukoliko vam se artikal nije dopao ili nije to što ste očekivali, možete nam vratiti taj artikal nazad. Bitno je da nas u roku od 14 dana od isporuke robe obavestite i dostavite obrazac za jednostrani raskid ugovora. Troškovi povraćaja robe idu na račun kupca u ovom slučaju.

Skinite Obrazac za odustanak

U slučaju da je u pitanju neispravnost artikla, primenjuje se reklamacioni pravilnik, odnosno standardna procedura za podnošenje i rešavanje reklamacije.

Pročitajte Reklamacioni pravilnik