SOFT 99 RAIN DROP BAZOOKA ZAŠTITA ZA STAKLA I LAK 300ML

2.500,00 RSD
Na stanju
Rok isporuke 2 dana

Opis proizvoda

Održavanje automobila nikada nije bilo tako brzo i lako! Isprobajte Rain Drop i uverite se da je potrebno samo nekoliko minuta da zaštitite sve spoljašnje površine automobila, poboljšate njihov izgled i date im hidrofobna svojstva.

Soft 99 Rain Drop je brz način za sjajan i sveobuhvatnu zaštitu automobila. Formula bogata RAS tehnologijom omogućava vam da nanesete proizvod na bilo koju površinu - boju, staklo, ukrase, hrom, svetla, pa čak i felne,
poboljšavajući njihov izgled, dajući im hidrofobna svojstva i zaštitu od prljavštine. Revolucionarni način nanošenja koristi specijalnu mlaznicu za prskanje proizvoda pod visokim pritiskom i na dugačkom delu,
što vam omogućava da za tren oka pokrijete čak i velike površine, a vreme rada svedete na apsolutni minimum.

Da bi bilo još lakše, Soft 99 Rain Drop je dizajniran za upotrebu na mokru površinu. Njegova formula se vezuje za vodu, olakšava širenje po površini i dodatno podržava sušenje bez mrlja i odsjaja.
Rain Drop daje boji odmah vidljiv sjaj, potamnjuje površinu i prekriva manje nesavršenosti kako bi poboljšao sjaj.

Kombinacija naprednih polimera stvara izdržljiv hidrofobni premaz na površini koji traje 3 meseca. Premaz je otporan na uticaje svakodnevne upotrebe, a njegova izdržljivost je proverena tokom ciklusa do 5 pranja u automatskoj tunelskoj autoperionici!

Rain Drop Bazooka se može koristiti kao nezavisna zaštita vetrobranskog stakla koja ima karakteristike nevidljivog brisača do 2 meseca, ali je takođe potpuno kompatibilna sa Glaco proizvodima, savršeno podržavajući njihova svojstva.

Soft 99 Bazooka se može koristiti i kao samostalan proizvod, ali je savršeno prikladan kao brzi detailer za sintetičke i hibridne voskove, kao i kao pojačivač za keramički kvarc i keramičke prevlake.

Uputstvo:

1. Operite automobil neutralnim pH šamponom da biste uklonili svu prljavštinu

2. Temeljno isperite automobil

3. Pritiskom na okidač raspršivača * nanesite optimalnu količinu proizvoda na vlažnu površinu automobila, a zatim odmah rasporedite penu sa mekanom i upijajućom krpom od mikrovlakana. Ne zaboravite da često menjate strane od krpe

4. Prebrišite svaki element suvom krpom od mikrovlakana da biste bili sigurni da su svi ostaci proizvoda uklonjeni

* Ako želite da raspršivač stalno prska proizvod, postavite bočni okidač u horizontalni položaj.

Sadržaj: 300ml.

Proizvođač: Soft99 Japan

Zemlja porekla: Japan
Šifra artikla 9936
Težina 0.5 kg
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Brend SOFT 99 | Svi proizvodi brenda
Model SOFT 99 RAIN DROP BAZOOKA ZAŠTITA ZA STAKLA I LAK 300ML
Vrsta robe ZASTITA
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 10.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom je plaćate po cenovniku kurirske službe!
Trošak dostave će biti dodat na kraju kupovine