RUPES POLIRKA LHR21MARK III-STD

67.950,00 RSD
Na stanju
Rok isporuke 2 dana
RUPES POLIRKA LHR21MARK III-STD


Opis proizvoda

Sa svojom orbitom od 21 mm i pozadinom Ø150 mm, LHR 21 MarkIII nasumični orbitalni polir je savršen alat za rad na velikim površinama. LHR 21 MarkIII omogućava rukovaocu da postigne završnu obradu ultra visokog kvaliteta, čak i sa ograničenim prolazima. Poboljšana efikasnost garantuje više snage i obrtnog momenta na svakoj površini.

POBOLJŠANA ERGONOMIKA
Gumirani prednji rukohvat MarkIII nudi izuzetan komfor za rukovaoca dok pruža neklizajuću površinu za kontrolu. Poboljšana zadnja ručka takođe integriše gumirane površine za bolji osećaj. Dva strateško postavljena oslonca za alat bez tragova obezbeđuju stabilnost kada se alat ne koristi, kao i dodatnu zaštitu od neželjenog udara. Kontinuirano usavršavanje BigFoot nasumične orbitalne platforme u MarkIII jača njenu najbolju reputaciju u klasi, čineći najbolje još boljim.

ELEKTRONSKI TOČKI ZA KONTROLU BRZINE
Novi elektronski točkić za kontrolu brzine omogućava lako podešavanje najveće brzine mašine za poliranje bez potrebe da operater pomera ruke. Veći brojčanik se lako podešava pokretom palca. Visoki brojevi vidljivosti i pozitivnija povratna informacija od pomeranja brojčanika čine da se promene brzine osećaju namerno, omogućavajući operaterima da izaberu idealnu brzinu za zadatak bez ikakvog prekida procesa poliranja.

9 METARA ELEKTRIČNI KABL
Novi Heavi Duti ekstra dugačak kabl od 9 m je izmeren tako da isporučuje maksimalnu snagu stroju za poliranje za bezbedan i efikasan rad. Duži kabl vam štedi vreme, korake i muke jer korisnik ne mora da koristi dodatne produžne kablove prilikom poliranja oko automobila.

PROGRESIVNI TRIGER
Dodavanje dodatnog sloja kontrole je novi progresivni okidač. Delujući kao gas za kontrolu brzina unutar opsega biranja, progresivni okidač omogućava operateru da izvrši suptilna podešavanja za preciznu kontrolu bez prekida procesa ili potrebe da promeni položaj ručke da bi pristupio brzom biranju.

DIZAJN
Pažnja prema detaljima je nešto više od atraktivnog dizajna. Svaki detalj, kao što je gumeni oslonac postavljen na telo mašine kako bi je ostao stabilan tokom neradnih faza, rezultat je pažljivog istraživanja sa ciljem postizanja maksimalnog komfora rukovaoca.

Za svaku masinu pozvati
Šifra artikla 2785
Težina 5 kg
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Brend RUPES | Svi proizvodi brenda
Model RUPES POLIRKA LHR21MARK III-STD
Vrsta robe OPREMA
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 10.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom je plaćate po cenovniku kurirske službe!
Trošak dostave će biti dodat u toku kupovine