LAKE COUNTRY MICROFIBER F52/62MM

1.000,00 RSD
Na stanju
Rok isporuke 2 dana
LAKE COUNTRY MICROFIBER F52/62MM


Opis proizvoda

Ø 52/62mm

Sunđeri za poliranje Lake Country Microfiber Cutting napravljeni su od potpuno novorazvijenog mikrovlakana, što omogućava visok nivo ispravljanja defekta – uklanjanja ogrebotina – i istovremeno dobru završnu obradu. Mikrovlakna su optimizovana za smanjeno spljoštenje i stoga su mnogo stabilnija u dimenzijama od drugih jastučića za poliranje od mikrovlakana. Ovo svojstvo podloga za rezanje od mikrovlakana Lake Country obezbeđuje poboljšano rasipanje toplote prilikom poliranja. Jastučići za poliranje se stoga mogu duže koristiti i manje zagrevati.
Optimizovano za ekscentrične i ekscentrične mašine za poliranje kao što su Rupes BigFoot Mark LHR12 / 15/21, LK900e i Flex XFE / XCE

Sunđeri za poliranje su dizajnirani za upotrebu sa ekscentricima sa velikim hodom visokih performansi kao što su Rupes, Makita, Flex i. U saradnji sa lakovima Medium Cut i Heavy Cut iz Rupes, Sonax, 3D i Meguiars, jastučići za poliranje visokih performansi pokazuju sve svoje prednosti i omogućavaju efikasan rad poliranja. Između čičak trake i mikrovlakana, jastučići za poliranje za sečenje su obloženi plavom penom Lake Country, koja obezbeđuje optimalnu glatkoću i podršku čak i pri velikim brzinama.
Šifra artikla 316-932-0066
Težina 0.1 kg
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Brend LAKE COUNTRY | Svi proizvodi brenda
Model LAKE COUNTRY MICROFIBER F52/62MM
Vrsta robe OPREMA
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 10.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom je plaćate po cenovniku kurirske službe!
Trošak dostave će biti dodat u toku kupovine