.

Koch-Chemie zaštita za auto 1K-Nano

Nano zaštitni premaz za lak automobila

1K-Nano se vezuje na lakiranu površinu, baziran je na inovativnim reaktivnim supstancama i stvara vrlo glatku, sjajnu zaštitu laka, koja je otporna na hemikalije, UV zračenje i abraziju, što obezbeđuje odličan hidrofobni efekat. Posebni aditivi daju laku izuzetno duboki sjaj. 

Posle nanošenja nano-premaza zaštita je obezbeđena približno godinu dana, ali funkcionalnost i trajanje premaza može da se produži do 3 godine uz regularno ručno pranje vozila sa nano-šamponom NanoMagicShampoo. 

Set sadrži:

  • 250 ml sredstva u aluminijumskoj bočici
  • 75 ml bočicu za doziranje – dovoljna je za približno jedan automobil
  • sunđer
  • 5 sertifikata
  • 5 letaka
  • 5 nalepnica „Lak zaštićen pomoću Koch-Chemie 1K-Nano“
245001
Koch Chemie
11.450,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Poslednji proizvodi na lageru

Saveti za primenu

Rastvor nanositi samo na očišćenu površinu bez ogrebotina (posle poliranja), tretiranu sredtsvom  Silicon- & Wachsentferner ili neki drugim sredstvom za uklanjanje silikona na bazi alkohola.

Koristiti samo u zatvorenoj prostoriji sa dobrom ventilacijom, sa gumenim rukavicama na temperaturi 15-30 °С. Konzervans koristiti samo na skroz otvrdlim lakiranim površinama (6-8 nedelja od farbanja). Isključivo koristiti novu ultrazvučno sečenu „profi“ mikrofiber krpu. Obično je potrebno dve takve krpe za jedan automobil.

Neposedno pre korišćenja premaza, aluminijumsku bočicu dobro protresti i presuti sadržaj u plastičnu bočicu (75 ml) koja se nalazi u setu. Po pravilu, ta količina je dovoljna za obradu jednoga automobila. Ako se na auto nanese manja količina premaza stradaće kvalitet konzervacije.

Naneti nano-kontzrvans 1K-Nano mehanički, ručno uz pomoć mekog sunđera bez pritiskanja i parcijalno (maksimalno po 1 deo: hauba, vrata, krilo itd.) ili pomoći ekscentrične polir mašine bez dodatne rotacije na maloj brzini i sunđerom za završnu obradu.

Na lakovima za jednoslojno nanošenje ili na tamnim univerzalnim lakovima se preporučuje mašinska metoda. Utrljavati približno 2-3 minuta dok površina ne zablista, pri tom iznova i iznova nanositi sveži konzervans.  U procesu poliranja paziti da je karoserija prekrivena ravnomerno, da bi se izbegao efekat holograma. Nakon 2-3 minuta sveži konzervans se više ne nanosi i polira se do onog trenutka dok se ne formira ujednačeni film bez kapljica.

Posle 4-5 minuta skroz osušeni film ručno utrljavati čistom „profi“ mikrofiber krpom dok površina ne zablista. Konzervans će konačno da se stvrdne za 1-2 sata. Preporučuje se da vozilo odstoji u boksu preko noći. Prvi put posle nanošenja nano-premaza vozilo se pere nakon 3 dana. 

Ostatak tečnosti preliti nazad u metalnu bočicu.

arrow_upward