Sintetička zaštita za auto 500ml...

Sintetička zaštita za auto 500ml CUPIDO Labocosmetica

8806
Poslednji artikal na lageru
2.350 din
Sa PDV-om

Cupido je zaštita za spoljašnost vašeg auta. Vrlo lako se nanosi sve što treba da uradite da operete vaš auto i odmastite površinu (da je lak čist i da ne postoji nikakva predhodna zaštita ili zagađenje na površini)  i sa aplikatorom (mikrofiber ili sundjerasti) nanesete na površinu vašeg auta, sačekati od 20sec do 2min (zavisnosti od vremenskih uslova) i izglancati do visokog sjaja sa mikrofiber krpom. Uz sigurno pranje vašeg auta ova zaštita može i da potraje do 5 meseci, a sa određenim sretstvima za održavanje možete i do 9 meseci. Daje dubinu boje i jako hidrofobnu površinu. Čak zbog svoje glatkoće može o i da umanji grebanje same površine.

 

Labocosmetica #Cupido

#CUPIDO je jedinstveno nano-kompozitno zaptivno sredstvo(silent). Njegova formula je most između nanokeramičkog proizvoda i tradicionalnih zaštita. Polimerna matrica generisana od #CUPIDO  ima strukturu uporedivu sa fleksibilnim elastomerima koji se mogu učvrstiti i prilepiti na površinu štiteći ga od abrazije izazvanih mehaničkim delovanjem (pranjem) i kisele i alkalne hemije. #CUPIDO stvara fizičku i hemijsku barijeru. #CUPIDO se može nanositi na druge zaštite ili nano voskove kako bi se održale. Takođe se preporučuje na super hidrofobnim nano fluoropolimernim zaštitama koje su obično podložne fenomenu vodene tačke. #CUPIDO stvara dubok sjaj i pruža odličnu antistatičku sposobnost samočišćenja. Trajanje #CUPIDO može se produžiti sa 5 (ako se primenjuje samostalno) na 9 meseci, u zavisnosti od različitih kombinacija koje želite da primenite. Neophodna je za klasične automobile u kojima se ne mogu koristiti keramičke zaštite. #CUPIDO je rezultat istraživanja i razvoja laboratorija MaFra i temeljno je testiran kod najprestižnijih svetskih proizvođača sportskih automobila.

Veličina
500ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.