.
Lake Country sunđer za poliranje 75mm HDO orange srednji
  • Lake Country sunđer za poliranje 75mm HDO orange srednji

Lake Country Sunđer za poliranje srednji HDO orange 75mm

Veoma kvalitetan sunđer u kombinaciji sa dvoslojnim sistemom. Sa dva različita svojstva korišćenih pena, kombinuju se prednosti tankih i prednosti debljih sunšera. Svetlo sivi sloj dovodi do smanjenja bočnog ili horizontalnog pomeranja, a samim tim i toplote trenja, što može brzo postati problematično, posebno kod moćnih ekscentričnih i prinudnih ekscentričnih mašina za poliranje. Prava pena za poliranje, koja je označena bojama u različitim tvrdoćama i abrazivnostima, inherentno je neosetljiva na toplotu i rezultirajući zamor materijala.

Ipak, dvoslojni koncept pomaže u postizanju još konstantnijih rezultata poliranja nego kod jeftinijih SDO jastučića, koji nemaju sloj za hlađenje i bez torzije.

316-932-0007
Lake Country
1.290,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Od 130 mm, Lake Country HDO jastučići imaju centralnu komoru za rasipanje toplote sa izrezbarenom rupom za dalje hlađenje i precizno pozicioniranje. Lake Country HDO jastučići su 30-40% skuplji od novijih Lake Country SDO jastučića. Na primer, Flex XCE 10-8 ili Rupes LK900e mille opravdano. Lake Country pene su takođe neosetljive i lakše se čiste kada se koriste noviji lakovi visokih performansi kao što su Rupes D-A Coarse Compound, Sonax Ultimate Cut 6-3 i Sonax CutMax abrazivna pasta.

Visokokvalitetna pena SDO i HDO jastučića za poliranje obezbeđuje konstantne performanse poliranja i visoku izdržljivost. Čak i sa velikim hodom i velikim brojem oscilacija, kao što je Rupes LHR21e Mark III, jastučići ostaju dimenzijski stabilni i rade glatko.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward