Fra-Ber Superlava Teli MONO Plus 10L

Fra-Ber Superlava Teli MONO Plus - predpranje 10L

FB05
Poslednji artikal na lageru
5.850,00 RSD
Sa PDV-om

Beskontaktni detergent za predpranje, uklanja najuporniju masnoću bez oštećivanja. Pakovanje 10L.

Koncentrirani odmašćivač bez dodira. Ovo je vrhunski proizvod zbog svojih intenzivnih svojstava deterdženta koji se također mogu dobiti čak i s ekstremnim razrjeđenjima u slučaju tvrde vode. Uklanja sve vrste nečistoća (mast, ulje, smog, komarce, dizelsko ulje, itd.) bez napora i bez napada na tretirane površine. Karakteriziraju ga izvrsna svojstva odmašćivanja i koncentracije, brzo ispiranje i sigurna uporaba.

 

Smer upotrebe:

-Prethodno oprati raspršivačem, razrijediti 1 litru proizvoda u 30-80 litara vode.

-Pretpranje samoposlužnim peračem pod pritiskom. U ovom slučaju, koristite ga u čistom obliku i izvucite 20-40 grama po automobilu.

-Mlaznica za pjenu: 1:4 / 1:10.

-Nakon razrjeđivanja proizvoda, raspršite ga po površini koja se tretira, odozdo prema gore, radi ravnomjernije raspodjele. Isperite pomoću visokotlačnog perača.

-Kao odmašćivač za podove i mehaničke dijelove: od 2 litre u 8 litara za intenzivno čišćenje do 30-60 ml u 8 l za redovito čišćenje; u slučaju intenzivnog čišćenja potrebno je isprati vodom

Oprez: U slučaju tamnih, starih i zahrđalih boja izbjegavajte pranje vrućih, a prethodno ih ohladite vodom. Nemojte koristiti proizvod na motociklima. Nemojte prskati na dijelove izrađene od lakih legura. U slučaju novih ili osjetljivih materijala, uvijek prethodno testirajte na skrivenoj površini.

Fra-Ber je dizajnirao svoje proizvode na osnovu analize potražnje na tržištu. Cilj je ponuditi proizvode za čišćenje za širok spektar sektora: od automobilskog do nautičkog, uključujući negu kuće ili više profesionalnih tržišta kao što je industrijsko čišćenje.

Fra-Ber ima nepogrešiv italijanski stil. 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.