• Novi proizvod
Fra-Ber Superlava Teli MONO Plus 10L

Fra-Ber Superlava Teli MONO Plus - predpranje 10L

Beskontaktni detergent za predpranje, uklanja najuporniju masnoću bez oštećivanja. Pakovanje 10L.

Koncentrirani odmašćivač bez dodira. Ovo je vrhunski proizvod zbog svojih intenzivnih svojstava deterdženta koji se također mogu dobiti čak i s ekstremnim razrjeđenjima u slučaju tvrde vode. Uklanja sve vrste nečistoća (mast, ulje, smog, komarce, dizelsko ulje, itd.) bez napora i bez napada na tretirane površine. Karakteriziraju ga izvrsna svojstva odmašćivanja i koncentracije, brzo ispiranje i sigurna uporaba.

FB05
Nema na lageru
5.500,00 RSD
Sa PDV-om

 

Smer upotrebe:

-Prethodno oprati raspršivačem, razrijediti 1 litru proizvoda u 30-80 litara vode.

-Pretpranje samoposlužnim peračem pod pritiskom. U ovom slučaju, koristite ga u čistom obliku i izvucite 20-40 grama po automobilu.

-Mlaznica za pjenu: 1:4 / 1:10.

-Nakon razrjeđivanja proizvoda, raspršite ga po površini koja se tretira, odozdo prema gore, radi ravnomjernije raspodjele. Isperite pomoću visokotlačnog perača.

-Kao odmašćivač za podove i mehaničke dijelove: od 2 litre u 8 litara za intenzivno čišćenje do 30-60 ml u 8 l za redovito čišćenje; u slučaju intenzivnog čišćenja potrebno je isprati vodom

Oprez: U slučaju tamnih, starih i zahrđalih boja izbjegavajte pranje vrućih, a prethodno ih ohladite vodom. Nemojte koristiti proizvod na motociklima. Nemojte prskati na dijelove izrađene od lakih legura. U slučaju novih ili osjetljivih materijala, uvijek prethodno testirajte na skrivenoj površini.

Fra-Ber je dizajnirao svoje proizvode na osnovu analize potražnje na tržištu. Cilj je ponuditi proizvode za čišćenje za širok spektar sektora: od automobilskog do nautičkog, uključujući negu kuće ili više profesionalnih tržišta kao što je industrijsko čišćenje.

Fra-Ber ima nepogrešiv italijanski stil. 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.