Alkalni Šampon za pred pranje 1000ml...

Alkalni Šampon za pred pranje 1000ml PRIMUS Labocosmetica

Jedan od bitnijih koraka kod pranje svakog vozila je pred pranje vozila. Ovo je pred pranje vozila koje je alkanlno a to znači da uklanja sve bio materije sa površine vašeg auta, kao sto je masnoća od puta, ostaci od buba/insekata, izmeti od raznih stvari. Vrlo prijatan za korišćenje. Možete koristiti u ručnom ili mašinskom penomatu. Siguran na sve površine i ako je alkalno sretstvo. Daje vrlo gustu i lepu penu.

 

Labocosmetica #Primus

#PRIMUS je u svojoj kategoriji ima snagu deterdženta i visok stepen sigurnosti. Lako uklanja smole, prljavštinu i najtvrdokornije zagađenje, bez mehaničkih dejstava. #PRIMUS je veoma raznolik u raznim upotrebe: može da čisti naplatke/gume, lukove točka i najosetljivije delove karoserije. Upotrebom pištolja za penu stvara lepljivu, kompaktnu i mokru penu koja omogućava brzo rastvaranje prljavštine kao i lako ispiranje. Štaviše, zahvaljujući malim karakteristikama isparavanja, može se primeniti i na normalnim raspršivačima, izbegavajući dosadne ostatke osušenog proizvoda u fazi sušenja. #PRIMUS je prvo predpranje u sektoru za detalje koji je dobio VDA sertifikat, nemačko nezavisno telo koje potvrđuje kompatibilnost hemikalija na najosetljivijim materijalima za automobile i motocikle. U stvari, #PRIMUS je alkalni deterdžent bez kaustičnih soli. Održava svoje odlične kvalitete u potpunoj sigurnosti na svim bojama i materijalima, čak i najosjetljivijih na sportskim automobilima i motociklima. Zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli, #PRIMUS se bez problema može koristiti na površinama tretiranim voskovima, zaptivnim sredstvima ili premazima. #PRIMUS su istraživale i razvijale Mafra laboratorije i temeljno su testirane u saradnji sa najprestižnijim proizvođačima sportskih automobila širom sveta.


Razmera:
Ukoliko se radi sa ručnim penomatom razrijediti 1:5 do 1:20, ovisi po potrebi.
Ukoliko se radi sa mašinskim penomatom razrijediti od 1:10 do 1:30, ovisi po potrebi.

Video:

Veličina
1000ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

Odlican

Koristim ga u prolece, i pred zimu, kao pripremu za voskiranje. Veoma sam zadovoljan.

Was this comment useful to you? Yes No

Odlican proizvod sve pohvale!

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.