PERL 500ml

Opis:

PERL CarPro je koncentrirani univerzalni zaštitni premaz na bazi vode, za plastiku, gumu i kožu koji nudi ogromnu UV zaštitu. PERL Coat je ne razrijeđena na bazi vode, koja pokriva veliki broj zadataka u okviru njege automobila. Može se koristiti za obnavljanje novog izgleda tvrdih spoljašnjih plastičnih površina i održava ih dobrim sa jakom UV i hidrofobnom zaštitom. Sunce može oštetiti fleksibilne materijale, kao što su guma, plastika i koža. Postepeno i tokom vremena blede i postaju krhke i napukle. PERL  mijenja pravila. PERL pruža odličnu zaštitu i traje do tri mjeseca na unutrašnjim i motornim površinama. Trajnost na spoljašnjim površinama varira u zavisnosti o...

CQPERL500
CARPRO
1.730,00 RSD
Sa PDV-om

Opis:

PERL CarPro je koncentrirani univerzalni zaštitni premaz na bazi vode, za plastiku, gumu i kožu koji nudi ogromnu UV zaštitu. PERL Coat je ne razrijeđena na bazi vode, koja pokriva veliki broj zadataka u okviru njege automobila. Može se koristiti za obnavljanje novog izgleda tvrdih spoljašnjih plastičnih površina i održava ih dobrim sa jakom UV i hidrofobnom zaštitom. Sunce može oštetiti fleksibilne materijale, kao što su guma, plastika i koža. Postepeno i tokom vremena blede i postaju krhke i napukle. PERL  mijenja pravila. PERL pruža odličnu zaštitu i traje do tri mjeseca na unutrašnjim i motornim površinama. Trajnost na spoljašnjim površinama varira u zavisnosti od vrste plastike i ekspozicije u vašem okruženju. Može da štiti i do 3 meseca na spoljašnjoj površini. Za posvećenu ekstremno dugotrajnu premazivanje eksterijera, pogledajte naš "CarPro DLuk" proizvod.

UV zaštita: Štiti od visokog stupnja UV degeneracije zadržavajući elastičnost i originalnu boju tretiranih površina.

Raznovrsnost: unutrašnji vinil, plastika i završna obloga od plastike i gume za kožu / spoljašnjost, zaptivke za prozore i gume / ležišta za motore

Cena i vrednost: PERL kaput se prodaje u koncentrisanom obliku, nudeći ogromnu vrednost. Razredite ga vodom u skladu sa uputstvima i sipajte u sprej bocu.

Izgled: Bogati satinski izgled, ali ne i masni

Oživljava dosadnu, izbledelu gumu, plastiku, vinil, akril i kožu.

Na bazi vode i ne sadrži rastvarače. Neće oštetiti gume ili isušiti plastiku. Ali kada se osuši, nudi sjajan hidrofobni sloj koji odbija vodu, prljavštinu i prljavštinu.

Zaustavlja pucanje kože i štiti je od prljavštine i mrlja.

Površine tretirane PERL-om zahtijevaju manje čišćenja i zadržat će svoj novi izgled duže.

Razrjeđenja: (Napomena - dobrodošli ste da prilagodite bilo koje od razrjeđivanja kao što smatrate prikladnim i nađete mnoge opcije rade jako dobro).

Vanjska plastika: 1  / 1 ~ 3 dijela vode

Motor: 1 / 1 ~ 3 delova vode

Gume i guma: 1 ~ 1: 1 (preporučujem 1: 1) 2 tanka sloja sa 20 ili više minuta nude najbolje crne gume koje ćete naći.

Unutrašnji Vinil i koža: 1  / 5 ~ 10 delova vode

Uputstva:

Očistite površinu od prljavštine, ulja i prašine

Protresite razređenu bočicu za prskanje

Poprskajte na površinu i ravnomerno obrišite

Obrišite po potrebi

Mere predostrožnosti:

Držite dalje od toplote

Koristiti u ventilisanom prostoru

Izbegavajte kontakt kože i očiju

Čuvati posudu zatvorenom nakon upotrebe

Držati podalje od dece

Veličina 500ml
arrow_upward