Sunđer za poliranje Srednji Narandzasti 130mm

CarPro medium sundjer je napravljen od otvorene ćelijske pene posebno dizajnirane za srednje poliranje na mnogim vrstama boja! Gusti sloj od elastomerne polimerne pene pruža mogućnost lakog održavanja ravnomernog pritiska preko zakrivljenih površina, istovremeno omogućavajući apsorpciju vibracija pre nego što dosegne površinu za poliranje. To zauzvrat omogućava brusilima da rade svoj posao bez vibracija koje utiču na izvedbu završne obrade. Prekriveni profil omogućava da se površina jastučića odvaja od podloge, što omogućava dodatnu meru opreza oko uskih tačaka, dok „brza povratna“ površina pjene za poliranje čini idealnom za upotrebu i sa dvostrukim akcijama i sa rotacionim mašinama.

CQPP130
CARPRO
1.450,00 RSD
Sa PDV-om

CarPro Orange Pad 

CarPro medium sundjer je napravljen od otvorene ćelijske pene posebno dizajnirane za srednje poliranje na mnogim vrstama boja! Gusti sloj od elastomerne polimerne pene pruža mogućnost lakog održavanja ravnomernog pritiska preko zakrivljenih površina, istovremeno omogućavajući apsorpciju vibracija pre nego što dosegne površinu za poliranje.

To zauzvrat omogućava brusilima da rade svoj posao bez vibracija koje utiču na izvedbu završne obrade. Prekriveni profil omogućava da se površina jastučića odvaja od podloge, što omogućava dodatnu meru opreza oko uskih tačaka, dok „brza povratna“ površina pjene za poliranje čini idealnom za upotrebu i sa dvostrukim akcijama i sa rotacionim mašinama.

Veličina 130mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward