LABOCOSMETICA STC 50ML+HPC 50ML

21.950,00 RSD
Nema na stanju
LABOCOSMETICA STC 50ML+HPC 50ML


Opis proizvoda

#STC Trajni nano premaz, 70% fizički 30% hemikalija

S za SILICON - Precizan prostorni raspored Silikona okružen kiseonikom garantuje savršeno prijanjanje na površinu i efikasniji zaštitni štit
T za TITANIJ - TiO2 (titanijum dioksid) je trenutno najinovativnije rešenje za premaz zahvaljujući svojoj samočišćujućoj sposobnosti i otpornosti na hemikalije.
C za CERAMIC premaz - Hemijsko-fizikalna mešavina jedinstveno kombinuje tvrdoću i fleksibilnost staklenog sloja, obezbeđuje sjajni sjaj staklastog sjaja koji traje tokom životnog ciklusa tretmana.

#HPC otvara put ka potpuno novoj kategoriji premaza namenjenih premazu. Zahvaljujući tehnologiji „nano hidro-gel sistema“, stvara hidrofobnu membranu s polimernom matricom sastavljenom od „građevinskih blokova“, koji formiraju rešetke i lepe direktno na površinu na sobnoj temperaturi, stvarajući visoko otporan i elastičan sloj.

#HPC je otporan na hemijske, fiziološke i UV zrake koje izazivaju koroziju i mrlje koje se ne mogu ukloniti, a ima i svojstva protiv obraštanja, a odlika je njegova antistatička i sposobnost protiv obraštanja, ostavljajući automobil duže vreme čistim.

#HPC premaz se može naneti sam ili kao zaštitno sredstvo na druge #labocosmetica premaze (gornji premaz) ova membrana stvara trodimenzionalni sjaj koji pruža dubok sjaj i pojačava boju boje.

Trajanje #STC + #HPC je 90.000 km ili 6 godina
Šifra artikla 8851
Težina 0.1 kg
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Brend LABOSCOSMETICA | Svi proizvodi brenda
Model LABOCOSMETICA STC 50ML+HPC 50ML
Vrsta robe ZASTITA
PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 10.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom je plaćate po cenovniku kurirske službe!
Trošak dostave će biti dodat u toku kupovine