FX INTERIOR CLEANER 1000ML

1.690,00 RSD
Na stanju
Rok isporuke 2 dana
(1)
FX INTERIOR CLEANER 1000ML


Opis proizvoda

Interior Cleaner 500ml
Shvatamo da ste verovatno čuli frazu „ako je nešto dobro za sve, nije dobro“. Ali znaš šta? Uvereni smo da o ovom proizvodu nećete ni pomisliti tako! Otkud to samopouzdanje? Dopustite nam da vam objasnimo po čemu se naš čistač enterijera izdvaja među proizvodima ove vrste i po čemu je jednostavno jedinstven.

Sadržaj aktivnog oblika kiseonika - zahvaljujući tome preparat dublje prodire u strukturu očišćene površine, podiže mehuriće nečistoće, što konačno olakšava suočavanje sa čak i tvrdoglavom nečistoćom.

Sadržaj surfaktanta na bazi šećera - Kao što verovatno znate, surfaktanti su neophodni u ovoj vrsti proizvoda. Bez njihovih svojstava pranja jednostavno ne biste mogli da očistite ništa na svetu. Najčešći tip površinski aktivnih supstanci su sintetički koji predstavljaju opasnost po životnu sredinu i našu nežnu kožu. Čistač unutrašnjosti je revolucionarni proizvod koji se sastoji samo od šećernih površinski aktivnih supstanci dobijenih iz obnovljivih izvora. Šta to znači? Pre svega, Interior Cleaner je potpuno siguran za životnu sredinu, netoksičan i 99% biorazgradiv.

Recept stvoren radi ekološkog okruženja - naš brend kreiraju ljudi koji su potpuno svesni važnosti brige za našu planetu. Kada formulišemo recepte proizvoda, trudimo se da budu što efikasniji i da sadrže što više prirodnih sastojaka. Ponosni smo što smo uspeli da stvorimo proizvod koji ne samo da će fantastično voditi računa o površinama koje čistite, već i neće štetiti ekološkom okruženju.


Preporučujemo elemente za čišćenje napravljene od:

plastika
gramofonska ploca
guma
kože
tekstilni tekstil

Svojstva:

spreman za upotrebu, ne zahteva razblaživanje
jednostavan i lak za nanošenje
ne zahteva ispiranje
prodaje se sa raspršivačem koji omogućava preciznu primenu proizvoda
dostupno u 500ml, 1000ml, 5000ml
U našim projektima vodimo računa o najmanjim detaljima. Pored toga što osiguravamo najviši kvalitet, trudimo se da naša kozmetika ima lepu boju i divan miris. Kada radite sa našim sredstvom za čišćenje unutrašnjosti, bićete obavijeni prijatnom i osvežavajućom aromom sočnog bergamota, koja savršeno neutrališe neprijatne mirise i osvežava vazduh.
Šifra artikla FX065IC
Težina 1 kg
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Brend FX PROTECT | Svi proizvodi brenda
Model FX INTERIOR CLEANER 1000ML
Vrsta robe HEMIJA
Žikica

Solidan čistač enterijera.


27.12.2023 02:10:19

Ocena:

3

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Za kupovinu preko 10.000,00 RSD dostava je besplatna! U suprotnom je plaćate po cenovniku kurirske službe!
Trošak dostave će biti dodat u toku kupovine