Objave > Scangrip vrhunska LED radna svetla za detailing

Scangrip vrhunska LED radna svetla za detailing poliranje

Želimo da vam predstavimo svetski poznatu marku SCANGRIP, osnovanu u Danskoj, koja proizvodi LED radna svetla, prevashodno namenjena za industrijsku upotrebu odnosno profesionalce.  SCANGRIP od samog početka pravi revoluciju u proizvodnji rasvetnih uređaja za industrijsku upotrebu. 

SCANGRIP LED rasveta

Njihova LED radna svetla su izuzetno funkcionalna, jednostavna za upotrebu i dizajnirana da odgovaraju grubim i zahtevnim radnim uslovima. Koriste inovativni pristup, naprednu tehnologiju i uvek ugrađuju povišen stepen funkcionalnosti za sve svoje proizvode. To ih čini posebnim i pozicionira u sami vrh proizvođača, te im omogućuje pomeranje granica kada je u pitanju proizvodnja radnih svetala koja koristimo i mi sa zadovoljstvom u našim detailing obavezama. 

SCANGRIP sam dizajnira i razvija sopstvene proizvode što im omogućava rigoroznu kontrolu kvaliteta. Poznati su po tome da im je pored kvaliteta bitno i da proizvodi imaju lep i praktičan dizajn, za što lakšu upotrebu. 

Scangrip LED lampa za idealna za haubu i enterijer

Mi već duže vremena i sami koristimo SCANGRIP proizvode. Prezadovoljni smo njihovim proizvodima pa smo se nedavno odlučili da ih u našoj online prodavnici ponudimo i vama. Za početak odlučili smo se za MILTIMATCH seriju, Line Light za praktično osvetljenje enterijera, I-MATCH 2 lampa za glavu, MATCHPEN RSUNMATCH 3 i SCANGRIP stative

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja vezana za ovaj bend, čiju kompletnu ponudu moćete videti ovde



Napravljeno pre 1 godinu