Objave > Planirajte unapred, uštedite sa velikim pakovanjima

Planirajte unapred, uštedite sa velikim pakovanjima

Volite da planirate unapred? Imate redovnog posla? Onda je ova novina baš za vas. Uštedite tako što ćete kupovati veća pakovanja sredstava za detailing, pranje i čišćenje generalno, ne dovodite se u situaciju da vam zafali za naredni posao. Pakovanja od 5l do 25l možete pronaći u ovoj kategoriji na jednostavan način.

Sada, kada su ograničena kretanja, kada se roba sporo kreće i nema je mnogo na zalihama, kada je teže doći do proizvoda na brzinu, najbitnije Vam je da imate ono što Vam je potrebno za posao. Poslušali smo vas, te smo se iz tog razloga potrudili da nabavimo veću količinu velikih pakovanja od 5l do 25l. Počeli smo sa FX ProtectSonax proizvodima. 

Rok trajanja velikih pakovanja

Ukoliko se pitate da li možete potrošiti 5l jednog proizvoda u dogledno vreme, to ponajviše zavisi od Vas i količine posla. Međutim, ne morate da brinete o tome jer sva velika pakovanja imaju rok trajanja od 5 godina. Što je definitivno dovoljno da ih iskoristite i u slučaju da se detailingom bavite povremeno. 

Da li se isplati kupovati velika pakovanja?

Daćemo vam jednostavan primer; FX Protect Bug Remover 500ml košta 950 RSD, dok 10 puta veće pakovanje istog proizvoda (5l) košta 3,700 RSD. Ukratko, dobijate 10 puta više proizvoda za mnogo manju cenu. Pojednostavićemo to još više. Umesto da za 5l platite 9.500 RSDukoliko umesto 10 manjih kupite 1 veliko pakovanje plaćate samo 3,700 RSD za istu količinu proizvoda. Mislimo da je ovo dovoljan pokazatelj da se kupovina velikih pakovanja itekako isplati. 

Po statistici, ono što se najviše troši su: 

Ukoliko još uvek niste primetili novu kategoriju u meniju, Velika Pakovanja su sada grupisana u svoju zasebnu kategoriju. 



Napravljeno pre 1 godinu