Brza zaštita i dopuna sa Sio2 500ml
Brza zaštita i dopuna sa Sio2 500ml
Brza zaštita i dopuna sa Sio2 500ml
Brza zaštita i dopuna sa Sio2 500ml

Brza zaštita i dopuna sa Sio2 500ml

CQRL500
Nema na lageru
4.335 din
Sa PDV-om

Za razliku od ostalih na tržištu koji su organski vosak ili rastvarač na bazi polimernog zaptivača Reload je neorganska formula na bazi vode koja se sastoji od posebno modifikovanog silika (Sio2), staklenih nano komponenti (5%) ukupna koncentracija). Reload je najjeftiniji neorganski sprej za prskanje na tržištu u malom iznosu od najbližeg konkurenta. Reload nudi gladak super hidrofobni sloj koji odbija vodu kao ni jedan drugi. Zajedno sa svojom sposobnošću da odbija prljavštinu i prljavštinu, to ostavlja zapanjujući, sjajni i veoma reflektujući sjaj. Vrlo jednostavan za upotrebu i idealan je za entuzijaste i profesionalce. Jednom primenjen Reload čini lakše i brže pranje automob...

 

CarPro Reload

Opis:

Za razliku od ostalih na tržištu koji su organski vosak ili rastvarač na bazi polimernog zaptivača Reload je neorganska formula na bazi vode koja se sastoji od posebno modifikovanog silika (Sio2), staklenih nano komponenti (5%) ukupna koncentracija). Reload je najjeftiniji neorganski sprej za prskanje na tržištu u malom iznosu od najbližeg konkurenta. Reload nudi gladak super hidrofobni sloj koji odbija vodu kao ni jedan drugi. Zajedno sa svojom sposobnošću da odbija prljavštinu i prljavštinu, to ostavlja zapanjujući, sjajni i veoma reflektujući sjaj. Vrlo jednostavan za upotrebu i idealan je za entuzijaste i profesionalce. Jednom primenjen Reload čini lakše i brže pranje automobila. Takođe ćete uočiti da sušenje više nije zadatak, jer Reload ostavlja manje vode na površinama.

Formula na bazi vode uglavnom se sastoji od specijalno modifikovanog silika (Sio2), premaza na bazi stakla. 5% Ukupna koncentracija.

Brzo i jednostavno: Čak i dodavanje u vašu rutinu pranja tokom procesa sušenja ne daje mnogo vremena za pranje.

Odličan gornji deo za CQuartz jer poboljšava efekat lotosa, dodaje glad i ostaje čist i duži i lakši za razliku od tradicionalnih organskih zaptivača i voskova od karnauba.

 • Svestran i može se nanositi na vlažnu ili suvu površinu.
 • Sam, u kombinaciji sa CQuartz-om, ili preko drugih trajnih premaza
 • Ne mrlja plastike: Može se koristiti na boji, gumi, plastici i staklu sa velikim efektom folije
 • Odbija kišu i prljavštinu
 • Super Hidrophobic

Uputstvo:

 • Ne nanosite direktno na suncu
 • Nanesite na čistu površinu sobne temperature na sledeći način.
 • Primenite na 1 odeljak istovremeno (1 sprej na otprilike 3 kvadratna stopa).
 • Koristite peškir za brisanje kako biste odmah obrisali, raširili i polirali.
 • Upotrijebite drugi ručnik ili suhu stranu prvog ručnika i odmah obrišite

 • Boja treba da bude potpuno čista i bez ulja, rastvarača ili voska pre nanošenja Reload (za trajnost)
 • Kao i sa bilo kojim drugim proizvodom, kada pritisnete okidač, jedan brzi pritisak će mu omogućiti da se rasprši u finijoj magli.
 • Zadržite vašu radnu površinu u jednom odeljku u isto vreme, umesto da dozvolite da se oversprai sleti na deo koji nećete odmah odbiti.
 • Neki smatraju da je kratka tkanina od mikrovlakana najbolja opcija za brisanje.

Dodatno:

Trajnost Reload-a kao samostalnog sredstva za zaptivanje može varirati u velikoj mjeri u zavisnosti od okoline, koja se čuva iznutra ili izvana, odgovarajuće pripreme za uklanjanje svih ulja i njege.

U slučaju neujednačenih područja radi nepravilnog nanošenja ili nanošenja previše debelog, odmah obrišite Reload sa Eraser ili IPA i ponovo se prijavite.

 

Pakovanje:

500ml + Prskalica

Veličina
500ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.