.

Brza keramička zaštita LITE 150 ml

Brza keramička zaštita koja je namenjena za ljude koji žele da počnu da koriste keramičku zaštitu ali se boje da počnu. Zato je napravljena ova keramika sa kojom nemožete pogrešiti i trajanje same keramike je preko 6 meseci. Dodaje sjaj i glatkoću površini. Vrlo jednostavna i laka za korišćenje

CQCLITE150
CARPRO
6.925,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Poslednji proizvodi na lageru

CarPro CQuarty LITE 

Opis:

Cquartz Lite je ultimativni starter keramički premaz!, "Lite" je jednostavan za upotrebu, a baziran je na neverovatnoj CQuartz UK keramičkoj tehnologiji, koja je postala poznata širom sveta! CQuartz Lite se može koristiti kao samostalni keramički premaz koji traje više od 6 meseci ili se može koristiti kao završni premaz za postojeće premaze CQuartz!

CQuartz Lite je dizajniran za one koji nisu spremni uroniti u vodeću snagu naše profesionalne čvrstoće premaza, ali žele da uživaju u nekim od mnogih prednosti koje nudi samo premaz CQuartz. CQuartz Lite premošćuje jaz između manje efikasne tradicionalne tehnologije/silenta i CQuartz keramičkih premaza koji su mnogi zavoleli!

Mogućnosti CQuartz Lite-a uključuju: lakše čiste površine, otpornost na mrlje od insekata, izlijevanje benzina, lake rastvarače, kiseline, alkalije u opsegu PH 3-12 i štetne UV zrake, dok istovremeno osiguravaju kontaktni ugao od 110 Stepeni! Drugim rečima, CQuartz Lite pomaže da vaša boja/površina bude sjajna, dobro zaštićena, kuglice/beading poput ludila, i lako se pere kada se pravilno održava!

CQuartz Lite je izgrađen na kombinaciji čestica Sio2 i Tio2 sa preko 45% čvrstih materijala, kao i vlasničkih sastojaka koji nisu objavljeni izvan laboratorije! CQuartz Lite je odlična opcija za profesionalne detailere kao ulazni premaz ili za entuzijaste koji žele da isprobaju prvi keramički premaz.

CQuartz Lite može da se koristi na bilo kojoj spoljašnjoj površini vašeg automobila, uključujući lak/boju, plastiku, točkove i staklo (osim vetrobranskog stakla), kao i vaši omiljeni CQuartz proizvodi, CQuartz Lite je takođe bezbedan!

Ako vas zanima šta keramički premazi mogu da urade za vas, CQuartz vas je pokrio! Od premaza CKuartz Lite do CQuartz Professional, imamo rešenje za svačiji ukus!

Veličina 150ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Možda vam se dakođe svidi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward