Zaštita za kožu 250ml DERMA...

Zaštita za kožu 250ml DERMA Labocosmetica

8831
Nema na lageru
1.600 din
Sa PDV-om

Zaštita za kožu je revolucija proizvoda. Većina žaštita za kožu ima negativno dejstvo jer ili da jako veliki sjaj ili je jako stvrdne i zato je ovaj proizvod revolucija jer daje bolju zaštitu od svih tih ali ostavlja prirodan izgled kože i mekoću. Vrlo lak za korišćenje sve sto treba je očistiti kožu i osušiti je i onda na mikrofiber aplikator naneti #DERMA CLEANER i nežnim kružnim pokretima ravnomerno naneti na celu površinu. Po potrebi posle par sekundi ako je ostao višak onda sa mikrofiber krpom uglancajte. Može bilo ko da ga koristi od amatera do profesionalaca.

 

Labocosmetica #Detma Sealant


#DERMA SEALANT za kožu, štiti stvarajući hemijsko-fizičku barijeru, održavajući njenu prirodnu mekoću i prozračnost, prirodan finiš i svoj originalni izgled. Njegova inovativna formula na bazi vode sadrži veoma sofisticirane reaktivne polimere koji se lepe na površinu, stvarajući nevidljivi premaz protiv trljanja/trenja. Zahvaljujući svojim posebnim svojstvima, drastično smanjuje habanje i biološko propadanje obrađenih površina, sprečavajući prerano starenje i na taj način produžava njegovu trajnost. Takođe obezbeđuje odličnu zaštitu od habanja i prenosa boje tokom najmanje 15.000 km. #DERMA SEALANT sadrži dve inovativne i ekskluzivne tehnologije: AKL- aktivni kvarterni sloj tehnologiju, koja stvara fizičku barijeru protiv spoljne plijesni i bakterija, i SFC - tehnologiju samobrzenja, koja sloj zatvara u samo nekoliko sati. Pored toga, zahvaljujući svom moćnom hidrofobnom delovanju (sa kontaktnim uglom od 120 °), obrađena površina će biti otpornija na mrlje i zaštititi će se od prenosa boje zbog upotrebe tkanina kao što je farmerke. #DERMA SEALANT ostavlja ugodan miris nove kože na površini. Brojna laboratorijska ispitivanja pokazala su da je #DERMA SEALANT pogodan za sve tipove kože, ostavljajući glatku površinu zbog čega izgleda jednako dobro kao nov.

 

Uputstvo za Upotrebu:
Očistite kožu posebnim proizvodom #DERMA CLEANER. Nakon što se površina koja se tretira očisti i osuši, dobro protresite bocu i nanesite #DERMA SEALANT na meku podlogu/aplikator  od mikrofibera, a zatim laganim kružnim pokretima nežno masirajte kožu. Za veću zaštitu ponovite ovaj korak nakon sat vremena. Tokom nanošenja nemojte energično trljati. Ostavite da se osuši na sobnoj temperaturi. Maksimalna zaštita postiže se nakon otprilike 24 sata, ali njeno dejstvo za zaptivanje počinje da stupa na snagu posle 20 minuta. Zaštita traje najmanje 4 meseca ili 15.000km

Veličina
250ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.