Zaštita za staklene površine 100ml...

Zaštita za staklene površine 100ml AQUAVELOX Labocosmetica

8801
Na lageru
2.145 din
Sa PDV-om

Aquavelox je hidrofobna zaštita za sve staklene površine. Vrlo lako se aplicira sve što je potrebno je da se naprska na aplikator (sunđerasti ili mikrofiber) i razmaže po površini. Sačekati par minuta i izgčancati sa čistom mikrofiber. Pri brzinama vecim od 60km/h vama brisači neće biti potrebni. Samo održavanje stakla i čišćenje će biti mnogo lakše. Pogodno za svakoga da ga koristi.

 

Labocosmetica #Aquavelox 

Opis:
#Aquavelox stvara vodoodbojni premaz na vetrobranskom staklu i svim staklenim površinama, brzo odbacujući vodu i nečistoće i aktivno doprinosi bezbednosti na putu. Zahvaljujući #Aquavelox staklena površina će dugo ostati glatka i zaštićena od vode i prljavštine, sa neobičnom brzinom i lakoćom nanošenja za ovu vrstu proizvoda. Sa samo jednom aplikacijom #Aquavelox , vetrobransko staklo će dugo ostati čisto, a insekti i kontaminanti uklanjati se brzo i lako. #Aquavelox je detaljno istražen, razvijen i testiran u laboratorijama MaFra u saradnji sa najprestižnijim proizvođačima sportskih automobila širom sveta za pokretanje novih modela.

Veličina
100ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.