.

Brzi čistač, detailer za spoljašnjost 500ml PERFECTA Labocosmetica

Perfecta treba svakom entuzijasti u svom arsenalu. Poznata reč što se sve više siri u auto moto svetu je DETAILER ili brzi čistač/brzi detailer. Sretstvo namenjeno za spoljasnost vašeg vozila, možete ga koristiti kao ispomoć ili kao samostalno zaštitu. Možete ga koristiti kao ispomoć pri sušenju ili kao samostalnu zaštitu ili ako vas auto nije dovoljno prljav a ima ostatke od ruku, buba i korišćenja auta, možete naprskati na površinu ili na mikrofiber krpu u uklonite nečistoću a pri tome da zaštitite.

8812
1.550,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Labocosmetica #Perfecta

#PERFECTA je najbrže i najefikasnije rešenje kada trebate da u kratkom vremenu poboljšate sjaj, dubinu, satenski efekat i zaštitu. Praćenje #CUPIDO, # PERFECTA kombinuje završni sloj sa sofisticiranim deterdžentima. Rafinirana formula brzo uklanja prljavštinu, vodene mrlje i ostatke insekata, daje sjaj i efekat satena na karoseriji, prozorima, delovima od plastike, hromiranim površinama itd... #PERFECTA je izvrsno sredstvo za sušenje jer smanjuje rizik od mrlje od tvrde vode. Formulirano je da bude kompatibilno sa nanesenim slojevima voskova, zaptivnih masa ili nanotehnoloških premaza. Svaka upotreba dodaje dodatni sloj zaštite!

Preporuka:
#PERFECTA se može koristiti na vlažnoj ili suvoj površini.

Na vlažne površine prskajte #PERFECTA po jednom panelu i osušite krpom koja apsorbuje vodu. Na suve površine nanesite #PERFECTA na krpu od mikrofibre ili na aplikator, a zatim je odmah osušite/izglancajte sa mikrofiber krpom.

Pakovanje:
Prizvod + Prskalica

Veličina 500ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward