.
Lake Country sunđer 50mm Microfiber plavi
  • Lake Country sunđer 50mm Microfiber plavi

Lake Country Mikrofiber grubi plavi 50mm

Ø 52/62mm

Sunđeri za poliranje Lake Country Microfiber Cutting napravljeni su od potpuno novorazvijenog mikrovlakana, što omogućava visok nivo ispravljanja defekta – uklanjanja ogrebotina – i istovremeno dobru završnu obradu. Mikrovlakna su optimizovana za smanjeno spljoštenje i stoga su mnogo stabilnija u dimenzijama od drugih jastučića za poliranje od mikrovlakana. Ovo svojstvo podloga za rezanje od mikrovlakana Lake Country obezbeđuje poboljšano rasipanje toplote prilikom poliranja. Jastučići za poliranje se stoga mogu duže koristiti i manje zagrevati.

316-932-0066
Lake Country
1.000,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Optimizovano za ekscentrične i ekscentrične mašine za poliranje kao što su Rupes BigFoot Mark LHR12 / 15/21, LK900e i Flex XFE / XCE

Sunđeri za poliranje su dizajnirani za upotrebu sa ekscentricima sa velikim hodom visokih performansi kao što su Rupes, Makita, Flex i. U saradnji sa lakovima Medium Cut i Heavy Cut iz Rupes, Sonax, 3D i Meguiars, jastučići za poliranje visokih performansi pokazuju sve svoje prednosti i omogućavaju efikasan rad poliranja. Između čičak trake i mikrovlakana, jastučići za poliranje za sečenje su obloženi plavom penom Lake Country, koja obezbeđuje optimalnu glatkoću i podršku čak i pri velikim brzinama.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward