.
Lake Country sunđer 30mm Force Hybrid Foam sivi
  • Lake Country sunđer 30mm Force Hybrid Foam sivi

Lake Country sunđer za poliranje grubi sivi 30mm

Cutting 17mm Ø 32/41mm

Posebno za mini mašine za poliranje Flex PXE 80 i Rupes iBrid, kao i za buduće naslednike iBrid-a, nudimo Force Hybrid Foam Pads iz Lake Country-a. Specijalna pena jastučića od pene odlikuje se izuzetno velikom gustinom, što je poznato i po HDO, SDO i CCS podlogama za poliranje američkog proizvođača Lake Country. Cilj koji je postignut ovim razvojem bio je smanjenje potrošnje laka i veći rez. Ova svojstva se održavaju skoro konstantnom tvrdoćom na kompresiju čak i sa visokim stvaranjem toplote.

Savršeno za Flex PXE 80 i Rupes iBrid

316-932-0054
Lake Country
720,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Sa visinom od 17 mm i čičak jastučićem od 32 mm i 52 mm i konkavnim nagibom, Force Hybrid Foam jastučići su idealni za podloge od 30 mm ili 50 mm za novije mini mašine za poliranje od Flex i Rupes. 52 mm je idealan posebno za Flex PXE 80 visokih performansi i može se koristiti rotativno i ekscentrično zajedno sa podloškom od 50 mm iz Detail Passiona.

Izuzetno stabilna i izdržljiva pena za poliranje

Zbog visoko kompresovane pene, Force Hybrid Foam Pads su izuzetno izdržljivi i zadržavaju svoj oblik. Čak i jak toplotni napon samo malo utiče na čvrstoću na pritisak.

Šta čini jastučiće od pene Lake Country tako jedinstvenim?

Ekstremno visok otpor i kao rezultat toga nesmetan rad su među faktorima koji se mogu opisati u Lake Country Pads. Naročito kod srednje rezanja i završne obrade, posebno je dobar radni osećaj koji Lake Country daje penu i dovodi do konstantno savršenih rezultata!

arrow_upward