.

Lake Country Sunđer za poliranje fini HDO black 75mm

Finishing 25mm Ø 80/90mm

Veoma kvalitetna pena u kombinaciji sa dvoslojnim sistemom čine HDO jastučiće iz Lake Country Manufacturing specijalnih jastučića. Sa dva različita svojstva korišćenih pena, kombinuju se prednosti tankih i prednosti debljih jastučića. Svetlo sivi sloj dovodi do smanjenja bočnog ili horizontalnog pomeranja, a samim tim i toplote trenja, što može brzo postati problematično, posebno kod moćnih ekscentričnih i prinudnih ekscentričnih mašina za poliranje.

316-932-0008
Lake Country
1.290,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Prava pena za poliranje, koja je označena bojama u različitim tvrdoćama i abrazivnostima, inherentno je neosetljiva na toplotu i rezultirajući zamor materijala. Ipak, dvoslojni koncept pomaže u postizanju još konstantnijih rezultata poliranja nego kod jeftinijih SDO jastučića, koji nemaju sloj za hlađenje i bez torzije.

Raspodela pritiska i dizajn oblika na najvišem nivou: Lake Country HDO jastučići

Od 130 mm, Lake Country HDO jastučići imaju centralnu komoru za rasipanje toplote sa izrezbarenom rupom za dalje hlađenje i precizno pozicioniranje. Lake Country HDO jastučići su 30-40% skuplji od novijih Lake Country SDO jastučića. Na primer, Flex XCE 10-8 ili Rupes LK900e mille opravdano. Lake Country pene su takođe neosetljive i lakše se čiste kada se koriste noviji lakovi visokih performansi kao što su Rupes D-A Coarse Compound, Sonax Ultimate Cut 6-3 i Sonax CutMax abrazivna pasta.

Optimizovan za konstantne performanse poliranja i visoku otpornost: Lake Country HDO na Chemical-Shark.de

Visokokvalitetna pena SDO i HDO jastučića za poliranje obezbeđuje konstantne performanse poliranja i visoku izdržljivost. Čak i sa velikim hodom i velikim brojem oscilacija, kao što je Rupes LHR21e Mark III, jastučići ostaju dimenzijski stabilni i rade glatko.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward