Odmašćivač površine Eraser 500ml
Odmašćivač površine Eraser 500ml
Odmašćivač površine Eraser 500ml

Odmašćivač površine Eraser 500ml

Odlično čistilo za sve, Eraser je specijalno dizajniran za potpuno uklanjanje ulja za poliranje radi pregleda i prije nanošenja CQuartz-a ili bilo kojeg drugog premaza, voska ili silenta. Međutim, zbog alkohola pomešanog sa Eraser-ovim specijalnim sredstvom za odmašćivanje, našli smo ga i odličnim sredstvom za čišćenje stakla i takođe radi kao sredstvo za odmašćivanje i čišćenje u mnogim situacijama. Konačna brisanja sa gumicom na gumama će ih učiniti čistijima od pranja guma i pranja.

CQER500
Poslednji artikal na lageru
1.800,00 RSD
Sa PDV-om

 

CarPro Eraser 

Opis:

Odlično čistilo za sve, Eraser je specijalno dizajniran za potpuno uklanjanje ulja za poliranje radi pregleda i prije nanošenja CQuartz-a ili bilo kojeg drugog premaza, voska ili silenta. Međutim, zbog alkohola pomešanog sa Eraser-ovim specijalnim sredstvom za odmašćivanje, našli smo ga i odličnim sredstvom za čišćenje stakla i takođe radi kao sredstvo za odmašćivanje i čišćenje u mnogim situacijama. Konačna brisanja sa gumicom na gumama će ih učiniti čistijima od pranja guma i pranja.

Do sada su IPA (izopropil alkohol) i mešavina vode korišćeni za uklanjanje ostataka poliranja i punila iz auto boje pre nanošenja voska ili sredstva za zaptivanje boje. Ovaj korak vam omogućava da proverite svoj rad posle mešanja i trebalo bi da obezbedite potpuno čistu površinu boje na kojoj se može vezati LSP (proizvod poslednjeg koraka). IPA oslobađa ulje, ali problem se javlja kada se ulje može raspršiti ili ponovo odložiti dok brišete boju.

Eraser ide korak dalje sa svojim intenzivnim sredstvima za čišćenje koja rastvaraju ulja. Eraser razbija ostatke laka i uklanja prašinu. Dodatni bonus za čišćenje je bolji od običnog IPA, zahvaljujući patentiranoj formuli za odmašćivanje. Eraser omogućava svima da dobiju savršeno čistu površinu pre nanošenja CQuartza ili bilo kojeg drugog premaza, voska ili zaptivača. Štaviše, sa našom vlasničkom mešavinom nećete naći čak ni naznaku onog gadnog IPA mirisa kada koristite Eraser

Karakteristike:

Eraser je intenzivno sredstvo za čišćenje koje služi za otapanje čestica ulja i uklanjanje ostataka laka za pripremu laka za CQuartz.

Kada obrišete polirano vozilo pomoću Eraser Intense Oil & Polish Cleanser, potpuno ćete ukloniti ulja, punila i prašinu.

Primena CQuartz-a ili Vašeg izabranog LSP-a će se mnogo bolje vezati i stvoriti dugotrajan sjaj sa velikom zaštitom, a korisniku će pružiti mir u pogledu kvaliteta prethodne površine.

Eraser ima i antistatičke komponente koje se odupiru prašenju nakon brisanja. Boja će ostati bez prašine dok ste u procesu nanošenja CQuartz-a, tako da ne morate da držite panel za ponovno čišćenje po panelu.

Eraser ne sadrži silikon i potpuno je bezbedna za upotrebu u prodavnicama boja i karoserijama.

Eraser divno miriše, što definitivno nije istina za domaći IPA! CarPro Eraser Intense Oil & Polish Cleanser je sledeći korak i evolucija izvan IPA.

Pripremite svoje vozilo za najbolje rezultate sa Ckuartz brisanjem ostataka ulja i poliestera.

Zahvaljujući ključnim sastojcima Eraser i make up Eraser takođe čini fantastično sredstvo za čišćenje i odmašćivanje stakla. Ostavlja čistu površinu, staklo svaki put uz dodatnu korist od statičke slobodne završne obrade, tako da staklo duže ostaje čistije.


Pakovanje:
500ml + Prskalica

Veličina
500ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

Trenutno najbolji odmascivac na trzistu.

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.