.

Glina u kocki

Za profesionalce i entuzijaste, Polishave Decontamination Block je jednostavna i brza metoda za uklanjanje zagađivača sa površine spoljašnjih automobilskih završnica i stakla. Naš Polishave blok je jedna od tri opcije u našoj Polishave liniji i konstruisana je da traje mnogo duže od gline. Uz našu naprednu tehnologiju gumenih polimera vezanu za podlogu od 1 "x 2" x 3 1/4  (2.5 x 5 x 8.2) imate odličnu kontrolu nad alatom i još jednu odličnu opciju od CarPro-a za eliminisanje potrebe za detaljnom glinom. Duboko očisti boju i staklo za manje vremena i sa manje napora nego tradicionalni glinena kocka. Naša nova napredna tehnologija gumenog polimera uklanja površinsku boju, prljavštinu na putevima, katran, sprej, vodene...

CQPSBLOCK
CARPRO
1.950,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

CarPro PolyShave Block

Opis:
Za profesionalce i entuzijaste, Polishave Decontamination Block je jednostavna i brza metoda za uklanjanje zagađivača sa površine spoljašnjih automobilskih završnica i stakla. Naš Polishave blok je jedna od tri opcije u našoj Polishave liniji i konstruisana je da traje mnogo duže od gline. Uz našu naprednu tehnologiju gumenih polimera vezanu za podlogu od 1"x 2" x 3 1/4" (2.5 x 5 x 8.2)imate odličnu kontrolu nad alatom i još jednu odličnu opciju od CarPro-a za eliminisanje potrebe za detaljnom glinom.

Duboko očisti boju i staklo za manje vremena i sa manje napora nego tradicionalni glinena kocka. Naša nova napredna tehnologija gumenog polimera uklanja površinsku boju, prljavštinu na putevima, katran, sprej, vodene mrlje, smola od drveta, željeznu prašinu i druge zagađene površine spojenih površina. Nakon upotrebe površina će biti čista, glatka i bez zagađivača.

Veličina 1 kom

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward