.
Labocosmetica Sidero 500ml
  • Labocosmetica Sidero 500ml

Labocosmetica Sidero 500ml

Labocosmetica #SIDERO je razvijen za profesionalce kojima je potreban visoko koncentrovan i mirisni dekontaminirajući proizvod koji se takođe može koristiti u zatvorenom prostoru bez neprijatnog mirisa sumpora koji je tipičan za ove proizvode. #SIDERO je idealan za dekontaminaciju automobila koji su jako kontaminirani ostacima gvožđa i minerala koji se nakupljaju na karoseriji, naplatcima i prozorima uzrokovani železničkim prevozom ili parkiranjem pored čeličana ili železničkih stanica ili gradskim zagađenjem i kiselim kišama.

8862
1.750,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Proizvod koristi F.R.G. tehnologija (Fluid Reverse in Gel) koja mu daje visoku adheziju na vertikalne površine, čak i kada se razblaži, kao i praktične, homogene i jednostavne doze, karakteristike koje su neobične za gel proizvode.

Jednom kada se dozira #SIDERO, karakteriše ga sporo sušenje koje mu omogućava efikasniji i potpuno bezbedan rad čak i u situacijama kada ne postoji mogućnost dekontaminacije automobila u senci daleko od sunca.

#SIDERO je visoko podmazan za četkanje četkica za čišćenje praznina obojenih naplataka, izbegavajući uskovitlanje.

Osim toga, to je prvo sredstvo za uklanjanje gvožđa koje istovremeno uklanja ostatke krečnjaka u jednoj operaciji.

U stvari, kada postoje mineralni ostaci, njegova ljubičasta boja postaje tamnozelena - bronzana, što zapravo znači da su ostaci uklonjeni.

Proizvod je inertan na karoseriji, odbojnicima i plastičnim delovima, vraća prvobitni efekat perliranja prethodno nanetim zaštitnim sredstvima.

Zahvaljujući svojoj ekskluzivnoj i izuzetno efikasnoj smeši, #SIDERO je u stanju da rastvara mrlje od rđe i zato se preporučuje i za nautički sektor. Neophodno je za vanredno čišćenje unutrašnjih felni pre tretmana zaštitnim premazom.

RAZREĐENJE

Zahvaljujući visokoj koncentraciji, proizvod je vrlo svestran i ekonomičan i može se razblažiti vodom do maksimalno 1: 4 (1 deo proizvoda i 4 dela vode). Za jake kontaminacije automobila koji su parkirani pored železničkih pruga ili na mrljama rđe ili za čišćenje unutrašnjosti naplataka koristite nerazređenu.

PREVENTIVNE MERE

Ne nanosite proizvod na vruće površine.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward