FX Protect - Sunđerast aplicator...

FX Protect - Sunđerast aplicator rebrasti

FX049TD
Na lageru
685,00 RSD
Sa PDV-om

Aplikator za nanošenje premaza na gumene površine. Zbog svog oblika sa lakoćom će sve neravnine na gumi da premaže. Može se koristiti i za premaz spoljnih plastika.

 

FX Protect Tire Dressing Applicator

Opis:
Posebno dizajnirani oblik omogućava vam precizno nanošenje i širenje proizvoda, istovremeno minimizirajući količinu njegove potrošnje. Udobna, ergonomska šesterokutna drška izrađena od tvrde pene omogućava da se aplikator dobro drži, smanjuje rizik od pada iz ruke, pruža bolju kontrolu i omogućava vam da ruke budu čistim. Posebno dizajnirana talasna površina znači da naneseni proizvod lako ulazi u razne čvorove, šupljine i slova na automobilskim gumama. Aplikator je izdržljiv i za višekratnu upotrebu. Nakon rada, očistite je u vodi ili univerzalnom čistaču i ponovo osušite da biste ponovo uživali u njenim svojstvima!

Karakteristike:

  • ergonomskog oblika i udobne drške
  • precizna primena minimizirajući potrošnju proizvoda
  • valovita konstrukcija koja obezbeđuje tačnu primenu proizvoda čak i u udubljenjima, šupljinama i slovima na površini gume automobila
  • mekan i upijajući
  • izdržljiv i za višekratnu upotrebu
Veličina
1kom
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

solidan aplikator

Moje licno iskustvo sa ovim aplikatorom<br /> Ukoliko ne koristite rukavicu prilikom dresinga, ruke ce vam 99% biti masne ner rucka sundjera poprilicno upija prozvod<br /> <br /> pozitivna strana je da se odlicno nanose prozvodi i takodje moze lepo da se opere nakon nekog vremena

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.