Brzi detailer za unutrašnjost vozila...

Brzi detailer za unutrašnjost vozila 500ml OMNIA Labocosmetica

8835
Na lageru
1.770 din
Sa PDV-om

Omnia je jedan od proizvoda koji svima nama treba i odgovara na to pitanje. On čisti i štiti plastiku u vašem autu, idealan za ljude koji nemaju mnogo vremena. Svake nedelje odrzavanje sa ovim porizvodom svih površina u autu. Još se razređuje do 1:10 što ga pravi i vrlo isplatljivim.

 

Labocosmetica #OMNIA

#OMNIA je nova generacija za čišćenje unutrašnjost automobila bez mirisa, koja koncentriše tehnologiju i inovacije u jednom proizvodu. Idealan je za obično i izvanredno čišćenje tkanine, kože, plastike, gume... i može se koristiti bez kontraindikacija na svim površinama. #OMNIA je sposoban da obezbedi savršenu završnu obradu plastike koja se može uporediti sa tretmanom za naknadno održavanje. Ovo je jedna od karakteristika zbog kojih je #OMNIA  proizvod namenjen najzahtjevnijim profesionalcima iz svijeta detalja. Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, sa površinski aktivnim česticama nove generacije, proizvod se ponaša u najboljem slučaju sa niskoalkalnim proizvodima, formirajući slobodnu penu, lako se tretira i ispire. Ako koristite četkicu za čišćenje kože ili plastike, dobit ćete dubinsko čišćenje smanjujući napor. Konačni rezultat je izuzetan! Sa razblaživanjem za održavanje 1:10, imate inovativan brzi detailer za enterijer koji se čisti na savršen i brz način, pružajući jarku boju tretiranim delovima automobila i svilenkasti efekat na dodir, povećavajući prirodnu neprozirnost plastičnih delova. Razlika je vidljiva golim okom. Još jedna karakteristična karakteristika #OMNIA je odsustvo mirisa: na ovaj način detailer ima šansu da radi na neutralan način, a da pritom ne promeni miris samog automobila. Ova inovativna karakteristika omogućava rukovaocu da koristi takav proizvod. 

Razmera:
Od 1 do 1:10 za sve unutrašnje površine

Veličina
500ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.