.

Šampon za pranje vozila Reset 500ml

CarPro Reset je formulisan kao savršen partner za nanotehnološke zaptivače/silente i premaze, sa svojstvima čišćenja prilagođenim njihovim jedinstvenim potrebama. Koristeći inteligentne pH površinske supstance, Reset razgrađuje prljavštinu i saobraćajne filmove snagom alkalnog sredstva za čišćenje, dok je na površini nežan kao pH-neutralni šampon. Nakon toga, Reset brzo ispere sa površine, ostavljajući za sobom ostatke sapuna ili silikone koji ometaju, vraćajući svojstva za oslobađanje perla i prljavštine („Hidrofobni efekat“) površine kako bi se održala njegova zaštita. U kombinaciji sa odličnim podmazivanjem, snažnim pjena...

CQRS500
CARPRO
2.250,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

CarPro Reset

Opis:

CarPro Reset je formulisan kao savršen partner za nanotehnološke zaptivače/silente i premaze, sa svojstvima čišćenja prilagođenim njihovim jedinstvenim potrebama. Koristeći inteligentne pH površinske supstance, Reset razgrađuje prljavštinu i saobraćajne filmove snagom alkalnog sredstva za čišćenje, dok je na površini nežan kao pH-neutralni šampon. Nakon toga, Reset brzo ispere sa površine, ostavljajući za sobom ostatke sapuna ili silikone koji ometaju, vraćajući svojstva za oslobađanje perla i prljavštine („Hidrofobni efekat“) površine kako bi se održala njegova zaštita. U kombinaciji sa odličnim podmazivanjem, snažnim pjenastim djelovanjem za poboljšanu suspenziju prljavštine i visokim omjerom razrjeđivanja, ovo je vrlo učinkovito i ekonomično pranje. U isto vreme, Reset se skoro u potpunosti zasniva na organskim sastojcima koji se javljaju u prirodi, što ga čini bezbednim za životnu sredinu i za korisnika kao što je i za vozilo. Ako prljavština skriva ljepotu vašeg automobila ili motocikla, onda znate da je vrijeme za Reset!

  • Razvijen za upotrebu sa svim CarPro nanotehnološkim zaptivačima i premazima, uključujući Reload, Hidro2 i CQuartz. *.
  • Nema pojačivača sjaja, nema polimera, nema voska unutra.
  • Inteligentni pH Surfaktanti obezbeđuju snažno čišćenje i penjenje, dok su ujedno blage i pH-Neutral (7) u upotrebi.
  • Gotovo u potpunosti dobijene od prirodnih, organskih i biorazgradivih sastojaka; oslobođen oštrih derivata natrijuma i lauril sulfata koji se nalaze u mnogim proizvodima šampona.
  • do 1: 1000 Omjer razrjeđivanja omogućava vrlo ekonomično čišćenje. (1: 1000 za održavanje čistoće, 1: 500 za dekonsko pranje)
  • Odlično podmazivanje i svež miris Aqua Marine mirisa čine ga sigurnim i prijatnim iskustvom pranja.
  • Može se koristiti i kao šampon za penu.

 

Video:

Veličina 500ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Reset!

Po meni najbolji šampon za pranje i dekontaminaciju vozila, pogotovo za vozila sa keramičkim premazom!

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward