.

Sretstvo za uklanjanje kamenca Spotless 500ml

Bezbojna/Lak boja je divna stvar, ali je teško održavati u svijetu tvrde, mineralne vode bez konstantnog poliranja. CarPro Spotless hemijski razgrađuje mineralne naslage koje su ostavile kapljice vode (inače poznate kao "vodene tačke") pre nego što mogu da se urezuju u završnu obradu, čime se negira potreba za brzim korekcijama i produžava život boje. Ako se ostavi bez nadzora, uočavanje vode može prouzrokovati trajno oštećenje najotpornijih površina vozila, uključujući automobilski lak i staklo! Čak i premazi nisu potpuno nepropusni za neke teške mineralne naslage i mogu imati koristi od

CQSPOT500
CARPRO
1.360,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Nema na lageru

CarPro Spotless

Opis:
Bezbojna/Lak boja je divna stvar, ali je teško održavati u svijetu tvrde, mineralne vode bez konstantnog poliranja. CarPro Spotless hemijski razgrađuje mineralne naslage koje su ostavile kapljice vode (inače poznate kao "vodene tačke") pre nego što mogu da se urezuju u završnu obradu, čime se negira potreba za brzim korekcijama i produžava život boje. Ako se ostavi bez nadzora, uočavanje vode može prouzrokovati trajno oštećenje najotpornijih površina vozila, uključujući automobilski lak i staklo! Čak i premazi nisu potpuno nepropusni za neke teške mineralne naslage i mogu imati koristi od periodičnog uklanjanja hemijskih vodenih tačaka kako bi ih zadržali na vrhuncu svoje funkcionalne i estetske performanse. Nepromenljiva mešavina pažljivo izbalansiranih nežnih kiselina bezbedno uklanja teške mineralne naslage na većini površina vozila, a može se koristiti i za održavanje CKuartz linije nanotehnoloških premaza. Ako tražite brz i efikasan odstranjivač vodenih tačaka da biste rastvorili neugledne mineralne zagađivače iz vašeg automobila ili motocikla, CarPro Spotless je rešenje za vaše probleme.

Detaljna uputstva za primenu:

Prvo, operite i osušite vozilo da biste uklonili bilo kakvu površinsku prljavštinu ili kontaminante koji bi mogli ometati performanse Spotless-a. Uverite se da je vozilo parkirano u hladu i da je površina koja se tretira hladna na dodir. Počnite da protresete bocu da biste integrisali aktivne sastojke pre prskanja Spotless-a direktno na površinu, i da radite proizvod u jednom panelu odjednom sa CarPro aplikatorskom spužvom. Odmah obrišite preostale ostatke proizvoda pomoću mekog mikrofiber peškira i temeljno isperite površinu da biste neutralisali rastvor. Osušite i pregledajte površinu i ponovite ako ostane mineralnih naslaga. Ako je došlo do nagrizanja, polirajte površinu sa CarPro Reflect-om za obojene površine ili CeriGlass za staklo pre nanošenja Reload ili Hidro2 radi zaštite od budućih oštećenja.

* Nanesite Spotless u dobro provetrenom prostoru i nosite rukavice otporne na hemikalije i zaštitu za oči kako biste izbegli moguće nadraživanje kože i očiju.

Napredna balansno-kisela formula bezbedno rastvara čvrste vodene deponovane mineralne ostatke pre nego što se pojavi nagrizanje.

Razvijeni za brzo uklanjanje štetnih vodenih mrlja na jednofaznim/akrilnim i bistrim premazima/lakiranim površinama

Odlično za upotrebu na staklu

Sigurno na hromiranoj, nehrđajućoj čelici, plastici i gumenoj oblozi

Kompatibilan i siguran za upotrebu na svim CQuartz Nano-premazima

Uputstva:

Dobro protresti.

Poprskajte površinu

Radite u rastvoru sa spužvom ili CarPro aplikatorom preko površine.

Obrišite sa Mikrofiberom, dobro isperite vodom.

Ako je potrebno, ponovite

Mere opreza:

Kiseli rastvor - nositi zaštitnu opremu tokom rada.

Testirajte na neupadljivom mestu pre upotrebe na drugom mestu

Ne udišite

Držati van domašaja dece

Može uticati na premaze vetrobranskog stakla / prozora i tradicionalne zaptivne mase i voskove

Veličina 500ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward