.

Brza zaštita na mokro HydrO2 LITE 1000ml

Jedna od naših najvećih inovacija svih vremena (Hydro2) sada je još jednostavnija za uporabu i dostupna u mješavini Ready to Use/Spreman za korišćenje. Hydro2 Lite je jednostavan za korištenje u gotovo svakom okruženju.Upotrijebite ga kao sretstvo za brzu zaštitu ili isprobajte novu metodu, naprskati i izglancati. Dok je Hydro2 koncentrirana formula, koja se može razrijediti u mnogim omjerima i traje do 6 mjeseci, Hydro2 Lite je formula spremna za uporabu (nema potrebe za razrjeđivanjem) i traje do 3 mjeseca ili više.Hydro2 Lite se može koristiti kao brzi detailer ili nakon svakog pranja.Brz, jednostavan, ekonomičan i dugotrajan učinak "samočišćenja".

CQHYDROLITE1000
CARPRO
2.750,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Poslednji proizvodi na lageru

CarPro HydrO2 LITE

Opis:

Jedna od naših najvećih inovacija svih vremena (Hydro2) sada je još jednostavnija za uporabu i dostupna u mješavini Ready to Use/Spreman za korišćenje. Hydro2 Lite je jednostavan za korištenje u gotovo svakom okruženju. Upotrijebite ga kao sretstvo za brzu zaštitu ili isprobajte novu metodu, naprskati i izglancati. Dok je Hydro2 koncentrirana formula, koja se može razrijediti u mnogim omjerima i traje do 6 mjeseci, Hydro2 Lite je formula spremna za uporabu (nema potrebe za razrjeđivanjem) i traje do 3 mjeseca ili više.

  • Hydro2 Lite se može koristiti kao brzi detailer ili nakon svakog pranja.
  • Brz, jednostavan, ekonomičan i dugotrajan učinak "samočišćenja".
  • Jednostavnost upotrebe: poprskajte i isperite sa vodom
  • Svestranost: Koristite na bilo kojoj površini
  • Prljavština i vodoodbojnost: Prljavština i voda se odbijaju s površine
  • Vreme reagovanja: Nema vremena za izlječenje
  • Otporan je na gotovo sve kiseline, alkalne otopine i otapala
  • Ljepota: trenutno poboljšava sjaj, dubinu i glatkoću vaše boje


Pakovanje:
1000ml + Prskalica

Video #1

Video #2

Veličina 1000ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Odličan proizvod

Vrlo jednostavan za koričćenje, odličan rezultat.<br /> Trajnost, u mom slučaju je oko 2 meseca, kada je potrebno ponoviti postupak.<br /> <br /> Jedina zamerka je da isporučena prskalica nije radila ali je standardnih dimenzija pa sam uzeo drugu.

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward