.

Brza zaštita spolja na mokro 1000ml BENEFICIA Labocosmetica

Beneficia je brza zaštita. Jednostavna za korišćenje za sve ljude koji su kratki sa vremenom. Sve što je potrebno na čist i mokar auto naprskati i saprati sa vodom i voda će ga aktivirati i sa ovim imate zaštitu na vašem autu. Možete koristiti kao samostalnu zaštitu ili kao proizvod za održavanje zaštite.

8802
2.073,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Labocosmetica #Beneficia 

#BENEFICIA je samoaktivativni pojačivač premaza, zasnovan na fluoropolimernoj tehnologiji, koji se aktivira prskanjem vodom, čime se završava ciklus „bez dodira“ započet sa #PRIMUS. #BENEFICIA se dugo drži na površini, otporna je na kiseline, ptičje izmet, na alkalije, čak i najjače koje se nalaze u autopraonicama i na rastvarače. Smanjuje vreme sušenja, uklanjajući osnovni uzrok stvaranja ogrebotina i pečata bez upotrebe krpa ili aplikatora, drastično smanjujući rizik od stvaranja ogrebotina. Njegova mešavina fluoropolimera i siloksana brzo i lako obezbeđuje telu visoku zaštitu, sjaj, glatkoću i efekt lotosa, pružajući mu neverovatne perle i oblaganje, plus visoki hidrofobni efekat.


Razmera:

  1. Zima: nerazređen
  2. Leto: razređen 1:1
  3. Zaštićena vozila: 1:2
  4. Održavanje postojećih zaštita: 1:3

Kako koristiti:
Nakon što ste oprali auto i sprali sapunicu. Uzmite #Beneficia i poprskajte panele i uzmite i aktivirajte ga sa vodom. Nemojte raditi na direktnom suncu, na toplom panelu i nemojte dozvoliti da se osuši na površini.


Pakovanje:
Proizvod + Prskalica

Veličina 1000L

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward