FX Protect APC Strong - Univerzalni...

FX Protect APC Strong - Univerzalni čistač 1000ml

FX012AS
Na lageru
1.750,00 RSD
Sa PDV-om

Univerzalni čistač je stvarno univerzalni, zbog svog sastava može se koristiti na svim poršinama u vašem vozilu kako spolja tako izunutra. U zavnisnosti koja je površina i koliko je zaprljana razređuje se od 1:50 do 1:200. Može te ga koristiti kao pred pranje(odmašćivanje površine), za skidanje insekata, pranje motornog prostora, oko vrata, čišćenje kože, čišćenje platna, čišćenje svih vrsta plastika... svaku površinu na vašem vozilu možete da čistite sa ovim sretstvom.

 

FX Protect APC Strong 1000ml

Opis:
APC je proizvod svestrane aplikacije, dizajniran za čišćenje površina kako unutar, tako i van automobila. Savršeno za uklanjanje prljavštine sa presvlaka, traka za glavu, plastičnih elemenata, gumenih elemenata, šupljina, lukova točka i motornog prostora. Ne ostavlja fleke, ostatke niti masne mrlje. Ugodan miris citrusa čini rad sa proizvodom prijatnijim.

Upotreba:

  1. Razredjivanje od 1:50 do 1:200 u zavisnosti na koju površinu ga koristite i koliko je zaprljano

KARAKTERISTIKE:

  • Visoko koncentrisani
  • Siguran za sve očišćene površine
  • Lep miris citrusa
  • Dostupne količine: 1000ml, 5000ml

Upotreba:
Bez obzira na kojim proizvodima trenutno radite, uvođenje FX PROTECT tehnologije u vaš studio će povećati vašu produktivnost i doneti merljive koristi.

Veličina
1000ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews
Verified purchase

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Odličan,prijatnog mirisa,koristio sam ga u početku za enterijer,čišćenje i pripremu za stavljanje dresinga,pa sam probao na patosnicama,na gumama,u kući za kupatilo i td. . . Sad ide svuda

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.