.

Univerzalni čistač 500ml DUCTILE Labocosmetica

Vrlo poznat proizvod u atuo svetu za čišćenje pod nazivom APC ili All Purpase Cleaner, univerzalni čistač za sve površine. Siguran je za sve površine spolja na autu(od pred pranja, uklanjanje insekata, pred pranje felni, čišćenje motornog prostora, čišćenje oko vrata/štokove..) do unutrašnjosti (koža, alkantara, sve tipove plastike, sve tipove tkanine, kabio krovove itd...). Može se koristiti i u prskalici i u penomatu i u mašini za dubinsko pranje/ekstraktor. Napravite razmeru koja će vam odgovarati i sa četkom izritirajte površinu i sa čistom mikrofiber krpom pokupite ostatke. 

8829
1.200,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Labocosmetica #Ductile


Proizvod pogodan za automobile koji su posebno prljavi ili koji se popravljaju. #DUCTILE je svestran i izuzetno koncentrisan deterdžent sa jakim delovanjem za čišćenje. Može se efikasno koristiti na svim tipovima podloga, kako za unutrašnje tako i za spoljašnje delove automobila. Proizvod je sertifikovan od strane Alcantara® za uklanjanje tvrdokornih mrlja poput pića ili organskih ostataka koje je teško ukloniti. Inovativni kationski površinski aktivni materijali ostavljaju tkaninu mekanom i prijatnom na dodir, što je neuobičajeno za APC. Za dubinsko i delikatno čišćenje plastičnih delova, preporučujemo da koristite četkicu za stvaranje lakog rada na peni i nove završne obrade u obliku automobila. Zahvaljujući tehnologiji „Odor Block“(blokator mirisa), ona neutrališe neželjene i loše mirise u unutrašnjosti vašeg automobila, kao što je miris cigareta, ostavljajući dugotrajan čist i svež miris. Zahvaljujući izbalansiranoj peni, idealna je i za upotrebu sa usisavačima ili parnim čistačima. Zbog svestranosti njegove formule, takođe se može sigurno i efikasno koristiti na svim vrstama tkanina, čak i na delikatnim, kako bi se uklonile tvrdokorne mrlje poput one od ulja i masti.


Razmera za spoljašnjost:
motor, točkovi od lakih legura i lukovi točka 1:3, prag vrata i predpranje 1:20 - 1:30 (ovisno o prljavštini).

Razmera za unutrašnjost:
tkanina, koža i alkantara 1:10 - 1:20, plastika 1:20-1:30. Njegova formula ne ostavlja nikakve ostatke i lako se ispire.

Veličina 500ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward