Šampon za pranje sa visokom...

Šampon za pranje sa visokom lubrikaciom 500ml SEMPER Labocosmetica

8820
Poslednji artikal na lageru
1.850,00 RSD
Sa PDV-om

Semper je sa sampon za ljude koji vole onaj korak više od svog šampona za pranje. Šampon je koncentrisan tako da u sebi sadrži visoke čestice lubrikacije i sa time omogućava pri obićnom pranju vašeg auta(ako se nalazi veća zaprljanost) da se ta nečistoća sigurno ukloni sa površine i ne ošteti sama površina. Sa vrlo velikom koncentracijom ovaj šampon će vam trajati dosta pranja.

 

Labocosmetica #Semper

#SEMPER je neutralan, super koncentrovani šampon za održavanje sa visokim delovanjem maziva. Odlikuje se odličnim svojstvima čišćenja i prijatnim mirisom, #SEMPER je potpuno bezbedan na prethodno nanešenim nano premazima i tretmanima za održavanje: može se koristiti bez uklanjanja slojeva voska, čak i najosetljivijih, poput onih na bazi karnaube i “ Easy To Rinse ” (Lako se ispira/sapire) sa mlaznicom za prskanje. Njegove posebne karakteristike garantuju da se može koristiti sa odličnim rezultatima, takođe i sa pištoljem za penu. #SEMPER, bez voska ili pojačivača sjaja, ne uzrokuje pruge/linije i može se koristiti i na prozorima. Njegov sloj je razvijen da rastvara prljavštinu na površini automobila i drži je u suspenziji, uklanjajući nečistoću sigurno i nežno. Njegova visoka svojstva penjenja, zajedno sa izvanrednim podmazivanjem, stvaraju „jastučić od pene“ koji omogućava #SEMPER-u da opere automobil, bez rizika da prljavština ošteti karoseriju. #SEMPER je detaljno istražen, razvijen i testiran u laboratorijama Mafra u saradnji sa najprestižnijim proizvođačima sportskih automobila širom sveta za pokretanje novih modela.

Semper postepeno razgrađuje, kapsulira čestice prljavštine te diže s površine za sigurno uklanjanje tokom pranja i ispiranja.

  1. Neutralan šampon sa velikom dozom lubrikacije
  2. Siguran za sve vrste zaštita
  3. Preporuka za osjetljive lakove
  4. Izrazito koncentriran šampon (razmera do 1:1500)

Razmera:

  1. U kantu sa 10L vode dodati 2 čepa Semper šampona (što je grubo 20-40ml sretstva)
  2. U foam lance/penomat uliti 500 ml vode, dodati 35-55ml šampona (dodati više proizvoda ukoliko imate tvrdu vodu)

Veličina
500ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.