.

Šampon za pranje sa visokom lubrikaciom 500ml SEMPER Labocosmetica

Semper je sa sampon za ljude koji vole onaj korak više od svog šampona za pranje. Šampon je koncentrisan tako da u sebi sadrži visoke čestice lubrikacije i sa time omogućava pri obićnom pranju vašeg auta(ako se nalazi veća zaprljanost) da se ta nečistoća sigurno ukloni sa površine i ne ošteti sama površina. Sa vrlo velikom koncentracijom ovaj šampon će vam trajati dosta pranja.

8820
1.850,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Labocosmetica #Semper

#SEMPER je neutralan, super koncentrovani šampon za održavanje sa visokim delovanjem maziva. Odlikuje se odličnim svojstvima čišćenja i prijatnim mirisom, #SEMPER je potpuno bezbedan na prethodno nanešenim nano premazima i tretmanima za održavanje: može se koristiti bez uklanjanja slojeva voska, čak i najosetljivijih, poput onih na bazi karnaube i “ Easy To Rinse ” (Lako se ispira/sapire) sa mlaznicom za prskanje. Njegove posebne karakteristike garantuju da se može koristiti sa odličnim rezultatima, takođe i sa pištoljem za penu. #SEMPER, bez voska ili pojačivača sjaja, ne uzrokuje pruge/linije i može se koristiti i na prozorima. Njegov sloj je razvijen da rastvara prljavštinu na površini automobila i drži je u suspenziji, uklanjajući nečistoću sigurno i nežno. Njegova visoka svojstva penjenja, zajedno sa izvanrednim podmazivanjem, stvaraju „jastučić od pene“ koji omogućava #SEMPER-u da opere automobil, bez rizika da prljavština ošteti karoseriju. #SEMPER je detaljno istražen, razvijen i testiran u laboratorijama Mafra u saradnji sa najprestižnijim proizvođačima sportskih automobila širom sveta za pokretanje novih modela.

Semper postepeno razgrađuje, kapsulira čestice prljavštine te diže s površine za sigurno uklanjanje tokom pranja i ispiranja.

  1. Neutralan šampon sa velikom dozom lubrikacije
  2. Siguran za sve vrste zaštita
  3. Preporuka za osjetljive lakove
  4. Izrazito koncentriran šampon (razmera do 1:1500)

Razmera:

  1. U kantu sa 10L vode dodati 2 čepa Semper šampona (što je grubo 20-40ml sretstva)
  2. U foam lance/penomat uliti 500 ml vode, dodati 35-55ml šampona (dodati više proizvoda ukoliko imate tvrdu vodu)

Veličina 500ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward