Sampon za spoljno pranje sa zaštitom...

Sampon za spoljno pranje sa zaštitom 500ml REVITAX Labocosmetica

8818
Na lageru
2.350 din
Sa PDV-om

Revitax je još jedna revolucia u Labokozmetici. Mnogo više od običnih sampona na tzrištu što obećavaju pranje i zaštitu u jednom. Kao i svi drugi proizvod tako i ovaj ne razočarava. Proizvod sa jako lepom razređenošću od 1:100 do 1:200 omoćucava dugogodišnju zaštitu. Možete ga razrediti u kanti/kofi sa vodom ili ga razrediti u prskalici. Jedan od boljih sampona za pranje i zaštitu u isto vreme. Idealno namenjen za ljude koji oće da održavaju već postojeću zaštitu na svom autu ili za ljude koji nemaju vremena i oće sve u jednom koraku da urade.

 

Labocosmetica #Revitrax

#REVITAKS je nova generacija neutralnog „Wash & Coat“ šampona za pranje, zaptivanje, zaštitu i produženje veka prethodno nanesenog premaza. Na neobrađenim/ne zaštićenim automobilima može da obezbedi sjaj i zaštitu, jednake nano-zaptivnim sredstvima, tokom najmanje 4 meseca. Sa izvrsnim svojstvima čišćenja i dobrim podmazivanjem, #REVITAKS se pridržava i štiti na zaista divan način, osiguravajući izuzetno visoke nivoe perli i zaštite. Proizvod je izuzetno kofefektivan zahvaljujući izuzetno visokom razblaženju 1:100 (30 mg je dovoljno za pranje i zaštitu automobila velikih dimenzija). # REVITAKS se razlikuje od ostalih proizvoda na tržištu, jer se sastoji od mešavine rastvorenih siloksana koji se čvrsto priležu uz telo obezbeđujući izvanredan zaštitni efekat (protiv vremenskih uslova, hemijske agresije, pa čak i ptičjeg izmeta), efekta svile i otpornosti, sa odličnim penanjem i podmazivanje tokom pranja. Iako je neutralan proizvod, ima odlična svojstva čišćenja i može rastvoriti i omekšati nečistoću. Ne smeta nano-zaštitnim sredstvima koja se nanose na prozore i ne ostavlja oreze ili pruge.

Razmera:

  1. Razblažiti 1:100 za vozila bez zaštite
  2. Razblažite na 1:200 da biste održali premaz ili zaštitno sredstvo. Maksimalna zaštita se odvija u roku od 8 sati nakon nanošenja.

Preporuka:
Proizvod možete napraviti i u prskalici/pumpicti i tako nanositi zaštitu ne morate u kanti/kofom sa vodom.

Veličina
500ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.