pH Neutralan Šampon za pred pranje...

pH Neutralan Šampon za pred pranje 1000ml NEVE Labocosmetica

8810
Na lageru
1.570 din
Sa PDV-om

Vrhunski šampon za održavanje vašeg auta. Pošto je šampon pH neutralan siguran je za sve površine za vaš auto i čak ako vam je auto zaštićen neće oštetiti i skinuti postojeću zaštitu. Možete ga koristiti u penomatu ili kao ručni šampon. Razmera je vrlo dobra i trajaće vam dugo. Siguran za korisnika sa jako prijatnim mirisem osećajem pri pranju.

 

Labocosmetica #NEVE


#NEVE je hemijski proizvod: pH neutralan šampon od pene koji ima snagu uporedivu sa alkalnim! Nikada ranije šampon sa neutralnim pH nije bio tako efikasan na prljavštinu. #NEVE je koncentrat visoko biorazgradivih površinski aktivnih materija bez ikakvih fosfata, formulisan tako da se dugo vremena lepi na površini, temeljno čistiući, uklanjajući prljavštinu i bilo kakve nečistoće sa puteva. #NEVE je siguran na bilo kojoj površini, čak i na najfinijim oblogama/foliama i metalnim lajsnama. Zahvaljujući značajnom prisustvu kalcijum karbonata u svojoj formuli, #NEVE može da održi visoke performanse čak i u tvrdoj vodi, smanjujući rizik od ostavljanja ostataka u fazi sušenja. #NEVE je siguran za nanošenje na zaštićene površine, bilo da je to vosak, zaptivne/silenti mase ili nanotehnološki premazi. #NEVE čini ovaj šampon sigurnim čak i ako se koristi na suncu. #NEVE, kao i svi proizvodi #Labocosmetica, takođe je razvijen, formulisan i proizveden u Italiji.


  1. Neutralan šampon alkalne snage čišćenja
  2. Dugotrajna i gusta aktivna pjena
  3. Održava snagu čišćenja u tvrdoj vodi
  4. Ne ostavlja tragove nakon ispiranja
  5. Pogodan za održavanje postojećih zaštita


Razmera:

  1. Labocosmetica #NEVE se razređuje u razmeri od minimalno 1:25 do maksimalno 1:50 u foam lanceu/penomatu 
  2. Mi smo ga testirali i u ručnom pranju i možemo reći da isto dobro radi, možete ga razrediti na Kantu/kofu od 20L , dodate 20-50ml sretstva.


Video:

Veličina
1000ml

Labocosmetica svoj put pod nebom je odlučila da pravi svojim kvalitetom. Premium marka u auto industriji došla je na tržište ne zapaženo i tiho i zbog svog kvaliteta svako ko je probao se oduševio i nastavio da koristi marku. Marka je bazirana na čišćenju i zaštiti. Sa premium proizvodima za čišćenje možete naći sve što vam je potrebno od šampona (za ručno i mašinsko pranje) raznih ph vrednosti (kisela, alkalna, ph neutralna i slično) i za razne površine (metalne, staklene, lakirane, tkaninu i slično).

Ali jedna od još većih inovacija uradila je sa svojim keramičkim zaštitama za spoljašnjost vozila. Nisu kao mnogi se odlučili na "jednu" keramičku zaštitu već su napravili četri različite.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.