.

pH Neutralan Šampon za pred pranje 1000ml NEVE Labocosmetica

Vrhunski šampon za održavanje vašeg auta. Pošto je šampon pH neutralan siguran je za sve površine za vaš auto i čak ako vam je auto zaštićen neće oštetiti i skinuti postojeću zaštitu. Možete ga koristiti u penomatu ili kao ručni šampon. Razmera je vrlo dobra i trajaće vam dugo. Siguran za korisnika sa jako prijatnim mirisem osećajem pri pranju.

8810
1.400,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Labocosmetica #NEVE


#NEVE je hemijski proizvod: pH neutralan šampon od pene koji ima snagu uporedivu sa alkalnim! Nikada ranije šampon sa neutralnim pH nije bio tako efikasan na prljavštinu. #NEVE je koncentrat visoko biorazgradivih površinski aktivnih materija bez ikakvih fosfata, formulisan tako da se dugo vremena lepi na površini, temeljno čistiući, uklanjajući prljavštinu i bilo kakve nečistoće sa puteva. #NEVE je siguran na bilo kojoj površini, čak i na najfinijim oblogama/foliama i metalnim lajsnama. Zahvaljujući značajnom prisustvu kalcijum karbonata u svojoj formuli, #NEVE može da održi visoke performanse čak i u tvrdoj vodi, smanjujući rizik od ostavljanja ostataka u fazi sušenja. #NEVE je siguran za nanošenje na zaštićene površine, bilo da je to vosak, zaptivne/silenti mase ili nanotehnološki premazi. #NEVE čini ovaj šampon sigurnim čak i ako se koristi na suncu. #NEVE, kao i svi proizvodi #Labocosmetica, takođe je razvijen, formulisan i proizveden u Italiji.


  1. Neutralan šampon alkalne snage čišćenja
  2. Dugotrajna i gusta aktivna pjena
  3. Održava snagu čišćenja u tvrdoj vodi
  4. Ne ostavlja tragove nakon ispiranja
  5. Pogodan za održavanje postojećih zaštita


Razmera:

  1. Labocosmetica #NEVE se razređuje u razmeri od minimalno 1:25 do maksimalno 1:50 u foam lanceu/penomatu 
  2. Mi smo ga testirali i u ručnom pranju i možemo reći da isto dobro radi, možete ga razrediti na Kantu/kofu od 20L , dodate 20-50ml sretstva.


Video:

Veličina 1000ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward