.
Lake Country HDO Grubi sunđer za poliranje 130mm
  • Lake Country HDO Grubi sunđer za poliranje 130mm
  • Lake Country HDO Grubi sunđer za poliranje 130mm

Lake Country HDO Grubi sunđer za poliranje 130mm

Lake Country Polierpad HDO blue Cutting 25mm Ø 130/140mm

Veoma kvalitetna pena u kombinaciji sa dvoslojnim slojem čine HDO jastučiće kompanije Lake Country Manufacturing specijalnim jastučićima. Sa dve od dve različite osobine korišćenih pena, kombinuju se prednosti tankih i prednosti debljih jastučića. Svetlo sivi sloj dovodi do smanjenja bočnog ili horizontalnog kretanja, a samim tim i toplote trenja, koja može brzo postati problematična, posebno kod moćnih ekscentričnih i prinudno ekscentričnih mašina za poliranje.

Stvarna pena za poliranje, koja je kodirana bojom u različitim tvrdoćama i abrazivnostima, u osnovi nije osetljiva na toplotu i nastali zamor materijala. 

Prečnik: 130mm
Debljina: 25mm

316-932-0004
Lake Country
1.850,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

Raspodela pritiska i dizajn oblika na najvišem nivou: Lake Countri HDO jastučići

Od 130 mm, Lake Countri HDO jastučići imaju centralnu komoru za odvođenje toplote sa mlevenom rupom za dalje hlađenje i precizno pozicioniranje. Lake Countri HDO ulošci su 30-40% skuplji od novijih Lake Countri SDO uložaka. Npr. Opravdani su Flek KSCE 10-8 ili Rupes LK900e mille. Lake Countri pene su takođe neosetljive i lakše se čiste kada se koriste noviji lakovi visokih performansi poput Rupes D-A Coarse Compound, Sonak Ultimate Cut 6-3 i Sonak CutMak abrazivna pasta.

Optimizovano za stalne performanse poliranja i visoku otpornost: Lake Countri HDO na Chemical-Shark.de

Kvalitetna pena SDO i HDO podloga za poliranje obezbeđuje stalne performanse poliranja i visoku izdržljivost. Čak i sa velikim hodom i velikim brojem oscilacija, kao što je Rupes LHR21e Mark III, jastučići ostaju dimenzionalno stabilni i rade glatko.

HDO jastučići su dostupni u 3 različite pene

Plava: Dizajnirana za maksimalno uklanjanje rezanja, ogrebotina, kovitla i oksidacije. Savršeno pogodan za brzu korekciju oštećenja boje

Narandžasta: Srednje rezana, uklanjanje srednjih nedostataka boje dobrom završnom obradom

Crna: crna završna obrada, vrlo mekana pena za lakove visokog sjaja i za nanošenje i obradu voska i zaptivnih masa

Čičak leđa, površina za poliranje: 80 / 90mm, 130 / 140mm, 150 / 165mm

Debljina podloge: 22mm

Pena: rezanje plavo, srednje rez narandžasto, završno crno

Šta čini Lake Countri jastučiće od pene tako jedinstvenim?

Izuzetno veliki otpor i rezultujući nesmetan rad su faktori koji se mogu opisati u Lake Countri Pads. Posebno kod srednje rezane i završne obrade, posebno je dobar osećaj rada što Lake Countri daje penu i dovodi do konstantno savršenih rezultata!

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward