.
KochChemie Fine Cut 250ml
SITNOZRNASTA ABRAZIVNA POLITURA BEZ SILIKONSKOG ULJA 250ml
  • KochChemie Fine Cut 250ml
SITNOZRNASTA ABRAZIVNA POLITURA BEZ SILIKONSKOG ULJA 250ml

Koch-Chemie Fine Cut 250ml

Sitnozrnasta abrazivna politura bez silikonskog ulja 250ml

„Pametna“ mašinska politura poslednje generacije sa jedinstvenim kvalitetom aluminijum oksida. „Intelektualna“ granulacija obezbeđuje trenutno potpuno uklanjanje ogrebotina nastalih prilikom prolaska kroz tunel za pranje vozila i drugih sličnih tragova eksploatacije i daje lakiranom premazu duboki trajni sjaj. Ostaci od brušenja materijalima za brušenje sa granulacijom veličine 2.500 lako se uklanjaju. Zato sitnozrnasta abrazivna pasta Fine Cut F6.01 najbolje odgovara za upotrebu pri završnoj obradi lakiranih površina sa slabim i jakim tragovima atmosferskog uticaja. Istako tako, odlična je i za tretiranje lakova  otpornih na ogrebotine.

405250
Koch Chemie
1.800,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

KochChemie Fine Cut 250ml

SITNOZRNASTA ABRAZIVNA POLITURA BEZ SILIKONSKOG ULJA 250ml

Oblasti primene 

Lakirane površine putničkih automobila, komunalnih vozila, motocikala i dr.

Saveti za primenu 

Sitnozrnastu abrazivnu pastu naneti na materijal za brušenje (Fine Cut Pad ili krznena krpa „Lammfell-Pad) i na tretiranoj površini koja je prethodno očišćena ispolirati je pomoću mašine za poliranje ukrštenom metodom pri maksimalnoj brzini okretanja 2.000 obrtaja/min. Efekat čišćenja može varirati u zavisnosti od pritiska na materijal za brušenje koji se koristi i od broja obrtaja. Na početku procedure brušenja savetujemo da se tretiranje obavlja većim pritiskom pri manjem broju obrtajima. U toku rada smanjiti pritisak i polirati površinu sve dok se ne dobije ogledalski sjaj pri povećanoj brzini okretanja. Ostaci politre se mogu lako ukloniti pomoću naše salfete od mikrovlakana „Profi“ narezane ultrazvukom. Slučajno stvoreni „veo“ ili tragovi poliranja se uklanjaju pomoću naše politure za ogledalski sjaj uz eliminisanje efekta „holograma“ Micro Cut M3.02. 

Upozorenje 

Pre upotrebe promućkati. Pre upotrebe proveriti pogodnost i kompaktibilnost. Ne koristiti na zagrejanim površinama. Zaštiti od uticaja mraza i velikih vrućina. 

Veličina 250ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward