.

Pasta za poliranje Srednja 250ml

Pasta za poliranje FIXER je srednja pasta, namenjena za razne površine. Može da se koristi na akrilnim ili lakiranim površinama. Može se koristiti kao "OneStep" korak samo treba sunđere menjati. Idealna pasta za početnike koji se možda boje da idu sa grubljom pastom.

CQFP250
CARPRO
2.100,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

CarPro Fixer 

Opis:
CarPro Fixer Polish je najsvestraniji sastojak i polir na tržištu i napravljen je za bilo koju vrstu površine. Fixer je sposoban ukloniti ogrebotine od P1500, kao i ogrebotine, mrlje, izmaglice,  za sve vrste površina srednjih, tvrdih i čak keramičkih boja otpornih na ogrebotine. Možete ga koristiti s vunom, mikrofiberom ili sunđerom. Fini nano-završni prah daje savršen rez s manje prolaza i ostavlja mokar izgled površine. Fixer je najfiniji, ali najbrži za jedan korak koji ostavlja površinu sjajnom sa savršenim sjajem. Fixer nije običan spoj za poliranje. Fixer je dizajniran i proizveden od nule i formuliran kako bi pružio savršene rezultate u manje vremena. Fixer može ukloniti 80-95% svih nesavršenosti i isporučiti savršen završni sjaj automobila u obliku ogledala u manje vremena. Proizvodili smo ovaj proizvod za poliranje nove generacije pomoću Nano komponenti kako bismo ga učinili najsvestranijim sastavom i poliranjem na tržištu. Upotreba vrlo malih abraziva smanjuje preciznost rezanja ovisno o korištenim jastučićima i tehnikama.

Uvek se preporučuje usavršavati vašu tehniku ​​kada koristite polituru Fixera kako biste dobili najviše koristi od ovog poliranja. Pogrešno je shvatiti da svi lakovi deluju na isti način na svim vrstama boja. Fixer se ne razlikuje. To zahtijeva od korisnika da odredi kako će se polirati na svoj pravi potencijal. Fixer radi na nižim brzinama (600 - 1200 o / min) Fixer se može koristiti na svim vrstama sunđera, od vune do završnih sunđera. Fixer ne mora brzo raditi kako bi izvukao maksimum iz spoja. Obično je potrebna maksimalna radna brzina od 1200 o/min. Na nekim vrstama nedostataka i boja (nakon što je poliranje prošireno i zagrejano) može biti korisno povećati brzinu s sporim, fluidnim, preklapajućim pokretima.

Karakteristike

  • Uklanjanje defekta bez maskiranja završne obrade
  • Dobro je za bilo koju vrstu auto boje: meke, srednje, tvrde, keramičke, jasne premaze i jednofazne boje
  • Sposobnost uklanjanja smirgle od P1500
  • Uštedite radno vrijeme do 40% smanjenjem potrebnih koraka
  • Nema filera,  nema organskih silikona
  • Ekonomski: Nema potrebe za različitim nivoima poliranja za rešavanje različitih oštećenja
  • Svestranost: Izvrsno s Ekscentricnom ili Rotacionom mašinom 
  • 100% Sigurnost: Bez silikona, voskova, polimera ili teflona koji skriva samo ogrebotine, ali ih ne uklanja

Pakovanje:
250g

Veličina 250ml

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward