Vuna za poliranje gruba DA 95mm...

Vuna za poliranje gruba DA 95mm Labocosmetica

Nova vrste podloge za poliranje u svetu. Kombinacija mikrofibera i vune u jedno. Gruba vuna za poliranje namenjena za ekscentrične mašine. Prednost Vune za poliranje naspram sunđera je svoj Cut ili korekcija i broj površina kojih može da uradi.

5831
Na lageru
850,00 RSD
Sa PDV-om

 

Labocosmetica Polishing pad Hybrid Fiber 145x20

Hybrid Microfiber Pad je izuzetno svestran, u stvari se može koristiti sa srednjim i grubim pastama za poliranje na rotacionoj ili ekscentričnoj mašini. Zahvaljujući svom inovativnom sastavu, mešavina tekstilnih vlakana sastavljena od 70% mikrovlakana i 30% vune, obezbeđuje brzu i odličnu korekciju/cut ako se koristi polir pasta poput #Audace koje omogućava održavanje niske temperature(Cold Cut Technologi ) i dobiti iskren finiš, dovodeći obrađenu površinu direktno do cilja. Udobnost i stabilnost tokom rada obezbeđena je 6mm podlogom od sunđera koji se sastoji od otvorene ćelijske strukture koja vam omogućava da radite sa ekstremnom svestranošću i udobnošću na velikim površinama, kako zaobljenih tako i ravnih i oblikovanih krivina.

Veličina
95mm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.