.

FX Protect Surfance Agent - Odmasćivač površine 500ml

Odmasćivač površine namenjen da se koristi pri poliranju da se vidi pravi izgled površine(da li su ostali hologrami) ili pre nanošenje zaštite jer sa čistom površinom zaštita će se bolje primiti i samim time duže trajati. Možete ga prskati direktno na površinu ili na mikrofiber krpu i onda da očistite površinu.

FX020SA
FX Protect
1.730,00 RSD
Sa PDV-om
Količina
Na lageru

FX PROTECT Surface Agent 500ml

Opis:
SURFACE AGENT je antistatički preparat za inspekciju namenjen odmašćivanju površina boja. Savršeno uklanja ostatke paste za poliranje. Posebno prilagođena formula na bazi alkohola efikasno sterilizira lak, zahvaljujući čemu je površina dobro pripremljena za upotrebu zaštitnih premaza i voskova. Ispravno odabrana kompozicija sastojaka znači da SURFACE AGENT isparava veoma brzo i lako se širi.

KARAKTERISTIKE:

  • Uklanja ostatke sa poliranja
  • Odmašćuje površinu
  • Omogućuje klizanje tokom rada
  • Dostupne količine: 500ml, 5000ml

Bez obzira na kojim proizvodima trenutno radite, uvođenje FX PROTECT tehnologije u vaš studio će povećati vašu produktivnost i doneti merljive koristi.

Veličina 500ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

odlican stvar za ditejlere

Surface Agent, koristim ga vec jako dugo i prezadovoljan sam njime,odlicno izvlaci pastu iz laka i onda nakon toga mogu da vidim pravi rezultat poliranja.<br /> Odlicna je stvar sto se razblazuje u meir 1:1 pa tako od 500ml ima zapravo 1000ml :D <br /> <br /> preporuka svima

Was this comment useful to you? Yes No

Customer didn't write any details

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward