Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml
Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml
Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml
Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml
Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml
Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml

Gruba pasta za poliranje ClearCut 1000ml

Umorni ste od trošenja bezbrojnih sati rezanja teških oštećenja boje/površine? Ko nije? U proteklih nekoliko godina CarPro je radio na stvaranju brzog i teškog reznog spoja, znatno agresivnijeg od bilo kog drugog sastava koji je CarPro ranije proizveo! Rezultat je .... CarPro ClearCut! CarPro ClearCut je spoj do kojeg dolazite pre nego što završite s poliranjem, kao što je Reflect! CarPro ClearCut je razvijen da BRZO uklanja defekte i omogućava vam da lako pregledate svoj rad kroz lakiranje. U roku od 1-2 prolaza možete početi da gledate kako defekti bukvalno nestaju pred vašim očima dok spoj počinje da postaje transparentan. Ovo vam omogućava da nastavite sa sečenjem po potrebi ILI zaustavite čim se defekti uklone i nađete se spremni 

CQCC1000
Poslednji artikal na lageru
6.250,00 RSD
Sa PDV-om

 

CarPro Clearcut

Opis:
Umorni ste od trošenja bezbrojnih sati rezanja teških oštećenja boje/površine? Ko nije? U proteklih nekoliko godina CarPro je radio na stvaranju brzog i teškog reznog spoja, znatno agresivnijeg od bilo kog drugog sastava koji je CarPro ranije proizveo! Rezultat je .... CarPro ClearCut! CarPro ClearCut je spoj do kojeg dolazite prije nego što završite s poliranjem, kao što je Reflect! CarPro ClearCut je razvijen tako da BRZO uklanja defekte i omogućava vam da lako pregledate svoj rad kroz lakiranje. U roku od 1-2 prolaza možete početi da gledate kako defekti bukvalno nestaju pred vašim očima dok spoj počinje da postaje transparentan. Ovo vam omogućava da nastavite sa sečenjem po potrebi ILI zaustavite čim se defekti uklone i nađete se spremni za završnu obradu. U nekim slučajevima i sa ispravnim kombinacijama ovaj neverovatan spoj nove generacije može se koristiti i kao proizvod od 1 koraka!

CarPro ClearCut je izuzetno brzo reagujući tečni abrazivni materijal izrađen od temelja za efikasnost, performanse i brzinu! Za razliku od drugih popularnih sastojaka na tržištu, ClearCut vas ne zavara tako što natečete boju ili sakrijete mrlje od vode i ogrebotine samo da biste ih kasnije ponovo vidjeli! Sa NO filerima ClearCut potpuno briše i jednostavno Eraser briše uklanja maziva.

Za razliku od spojeva iz prošlosti, CarPro ClearCut ima sopstvenu metodu primene za optimalne rezultate ... preokretanjem tradicionalnog "od grube ka fine" metoda, počinjemo sa lakšim pritiskom i završavamo teško! Pored toga, nalazim se da koristim malo više spoja sa ClearCutom nego sa tradicionalnim jedinjenjima. 

  • Jedinjenje sledeće generacije
  • Brzo seče
  • Štedi vreme
  • Bez filera
  • Slabo praši
  • Uklanja p1000 smirglu i gore

  • Kompatibilan sa Dual Action i Rotari mašinom
  • Kompatibilan sa različitim pjenastim, mikrofiber i vunenim diskovima

Specifikacije:

  • Veličina: 250ml
  • Bela boja
Veličina
1000ml
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

ClearCut

Po meni najbolja pasta za Cut trenutno na tržištu. Jedina mana što dosta praši!

Was this comment useful to you? Yes No

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

Proizvod je dodat na listu želja
Proizvod dodat u poređivanje

Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo. Prihvatanjem korišćenja kolačića saglasni ste sa politikom privatnosti.