Sunđerasti mikrofiber aplikator 5/1

CarPro mikrovlaknasti aplikator je savršen dodatak za brzo i efikasno nanošenje CQuartz-a ili bilo kojeg drugog keramičkog premaza. Koristeći mikrofiber bez vlakana, bez traka, sa jedinstvenom unutrašnjom jezgrom koja ne upija i ne troši vaš premaz! Ovaj aplikator je dizajniran da prenese maksimalnu količinu premaza na površinu, čime se obezbeđuje besprekorna i precizna primena za lako uklanjanje.

CQMFAPP-5
CARPRO
3.095,00 RSD
Sa PDV-om

CarPro Microfiber Applicator 2finger

Opis:
CarPro mikrovlaknasti aplikator je savršen dodatak za brzo i efikasno nanošenje CQuartz-a ili bilo kojeg drugog keramičkog premaza.

Koristeći mikrofiber bez vlakana, bez traka, sa jedinstvenom unutrašnjom jezgrom koja ne upija i ne troši vaš premaz! Ovaj aplikator je dizajniran da prenese maksimalnu količinu premaza na površinu, čime se obezbeđuje besprekorna i precizna primena za lako uklanjanje.

Napravljen od našeg čuvenog mikrofibrastog peškara Ultra Short Loop, ovaj aplikator je dizajniran tako da ugrađuje 3-4 prsta unutra za brzu i udobnu primenu CQuartz, keramičkih premaza, pa čak i voskova

  • Može se ponovo koristiti,
  • Namočite odmah u CarPro Multi X mešavini sa vodom 20: 1 (voda do Multi X) 1 sat nakon upotrebe.
  • Istisnite višak i mašinsko pranje na 40 ° C bez bio deterdženta (bez omekšivača).
  • Ako se mikrofiber nakon sušenja osjeti krutim ili grubim, mora se odbaciti, jer će izgrebati površinu.
Veličina 5 kom
arrow_upward