Glina u peškiru

Za profesionalce i entuzijaste, Polishave dekontaminacioni peškir je jednostavna i brza metoda za uklanjanje zagađivača sa površine eksterijera i stakla. Naš Polishave peškir je treća opcija u našoj polishave liniji i konstruisana je da traje mnogo duže od gline. Uz našu naprednu tehnologiju gumenih polimera vezanu za ručnik od mikrofibera od 12 "x 12"(30x30) imate još jednu odličnu opciju od CarPro-a za eliminisanje potrebe za detaljnom glinom. Dekontaminacija površine boje je kritična za pravilnu negu automobila zbog mnoštva razloga. Želite ukloniti sve zagađivače prije poliranja, tako da možete raditi na čistom platnu,

CQPSTOWEL
CARPRO
3.350,00 RSD
Sa PDV-om

CarPro PolyShave Microfiber Towel

Opis:
Za profesionalce i entuzijaste, Polishave dekontaminacioni peškir je jednostavna i brza metoda za uklanjanje zagađivača sa površine eksterijera i stakla. Naš Polishave peškir je treća opcija u našoj polishave liniji i konstruisana je da traje mnogo duže od gline.

Uz našu naprednu tehnologiju gumenih polimera vezanu za ručnik od mikrofibera od 12"x 12"(30x30) imate još jednu odličnu opciju od CarPro-a za eliminisanje potrebe za detaljnom glinom.

Dekontaminacija površine boje je kritična za pravilnu negu automobila zbog mnoštva razloga. Želite ukloniti sve zagađivače prije poliranja, tako da možete raditi na čistom platnu, umjesto da povlačite male kontaminante preko boje tijekom faze poliranja. Uklonite ih prvo! Koristeći bilo koji od naših proizvoda Polishave možete ukloniti zagađene površine iznad površine i koristiti Iron X za uklanjanje bilo čega ispod površine!

Veličina 1kom
30x30

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili:

arrow_upward