Reflect

Opis:
CarPro Reflect brzo i jednostavno stvara nevjerojatno visoki sjaj koji se mora vidjeti kako bi se moglo vjerovati! Sastoji se od smanjene abrazivne tehnologije, Reflect uklanja holograme i na svom mjestu stvara reflektirajuću ekstremno sjajnu završnu površinu. Najbolje od svega Reflect nije masan i ne sadrži filere koja ometaju vaše prave rezultate.

Radili smo zajedno u razvoju i testiranju CarPro Reflecta u proteklih nekoliko mjeseci i sretno možemo reći da je ovo postala naša omiljena završna pasta na tržištu! Reflect proizvodi izrazito duboku reflektivnu završnu obradu za manje vremena i briše se kao san !

CQRP250
CARPRO
1.855,00 RSD
Sa PDV-om

Opis:
CarPro Reflect brzo i jednostavno stvara nevjerojatno visoki sjaj koji se mora vidjeti kako bi se moglo vjerovati! Sastoji se od smanjene abrazivne tehnologije, Reflect uklanja holograme i na svom mjestu stvara reflektirajuću ekstremno sjajnu završnu površinu. Najbolje od svega Reflect nije masan i ne sadrži filere koja ometaju vaše prave rezultate.

Radili smo zajedno u razvoju i testiranju CarPro Reflecta u proteklih nekoliko mjeseci i sretno možemo reći da je ovo postala naša omiljena završna pasta na tržištu! Reflect proizvodi izrazito duboku reflektivnu završnu obradu za manje vremena i briše se kao san !

Stvara iznimno reflektirajuću i sjajnu završnu obradu

Skida se kao san

Smanjivanje abraziva i jedinstvenih nanotehnoloških materijala

Bez trajnih filera, bez silikona, bez voskova, bez polimera i bez teflona

Nema prašenja

Izvrsno s Rotacionu i Ekscentričnu mašinu

Uklanja fine ogrebotine/holograme

Uputstvo:

Nanesite vrlo tanku crtu ili x na podlogu

Proširite proizvod na maloj brzini preko jednog dijela

Povećajte brzinu po potrebi

Obrišite mikrofiberom CarPro BOA i pregledajte rad

Očistite sunđer četkom i nanesite 4-5 malih točkica ili 2-3 kapi proizvoda za sljedeći deo

Veličina 250ml
arrow_upward