Ech2O 500ml

Opis:
EcH2o je potpuno novo sredstvo za čišćenje bez vode i sredstvo za poboljšanje sjaja, izgrađeno na 2 godine istraživanja i razvoja tvrtke CarPro Chemicals! EcH2o je dizajniran za rad u skladu s keramičkim premazima i čak omogućuje jednostavno čišćenje neobloženih ili voskastih površina! Na temelju hibridnog okvira SiO2 i ekološki prihvatljive organske otopine za podmazivanje, EcH2o s lakoćom čisti i daje sjaj raznim spoljnim površinama vozila

Boja i krom preuzimaju potpuno novu dimenziju sjaja i refleksije s ovom nevjerojatnom formulom, jednostavna za korištenje čak iu ekstremnim toplinama i direktnom suncu na obojenim površinama! Naše rješenje...

CQECH2O500
CARPRO
1.750,00 RSD
Sa PDV-om

Opis:
EcH2o je potpuno novo sredstvo za čišćenje bez vode i sredstvo za poboljšanje sjaja, izgrađeno na 2 godine istraživanja i razvoja tvrtke CarPro Chemicals! EcH2o je dizajniran za rad u skladu s keramičkim premazima i čak omogućuje jednostavno čišćenje neobloženih ili voskastih površina! Na temelju hibridnog okvira SiO2 i ekološki prihvatljive organske otopine za podmazivanje, EcH2o s lakoćom čisti i daje sjaj raznim spoljnim površinama vozila!

Boja i krom preuzimaju potpuno novu dimenziju sjaja i refleksije s ovom nevjerojatnom formulom, jednostavna za korištenje čak iu ekstremnim toplinama i direktnom suncu na obojenim površinama! Naše rješenje za pružanje bezvodnog i bezopasnog bezvodnog iskustva je mješavina vlasničkih dizala u kombinaciji s prirodnim organskim ekstraktima i mazivima.

Tajna sigurnih sposobnosti čišćenja koju pruža EcH2o je kombinacija modificirane SiO2 komponente visokog sjaja i njegovih urođenih sposobnosti čišćenja, koja lako uklanja prašinu i laganu prljavštinu ostavljajući iza sebe mokru, staklenu površinu! Završetak koji ostavlja EcH2o oponaša nevjerojatna svojstva koja su tijekom godina postala sinonim za CarPro SiO2 i premaze CQuartz!

U kombinaciji s kvalitetnim mikrofiberom, sredstva za podmazivanje pomažu u sigurnom uklanjanju većih čestica s površine, dok ostaci EcH2o postaju aktivni čistač preko površine i počinju se otpuštati sve čestice koje su ostavljene. Prije završnog koraka (zabilježenog u uputama za proizvod) sretstvo se može osušiti do finih izmaglica, što znači da je spremna za brisanje bilo kojeg preostalog proizvoda bez napora!

SiO2 hibridni detaljni sprej za visoki sjaj

Nevjerojatno sigurno bezvodno pranje

Također se ističe u podmazivanju glini

Sigurno čisti bez ogrebotina

Izvrsno radi čak i na direktnom suncu

Ekološki

Nevjerojatno na krom

Izvrsno na gumenoj i plastičnoj površini- Ne mrlja

Svestran, dobro radi na mnogim materijalima

Razrjeđenja:

500 ml čini do 8 litara (1:15) bezvodnog spreja

500 ml čini do 13 litara Quick Detailera (1:25)

500 ml čini do 20 litara maziva od gline (1:40)

500 ml čini do 100 litara ispiranja bez ispiranja (1: 200)

Uputstvo:

Dobro protresite i razrijedite 1:15 ~ 1:25

Poprskajte, razmažitei potpuno obrišite


Ispiranje bez vode:

Dobro protresite i razrijedite 1: 5 ~ 1:15

Poprskajte na jednu cijelu površinu

Lagano obrišite mikrofiberom za brisanje , mikrofiber CarPro BOA 

Poprskajte još jednom preko površine

Pomoću svježe površine BOA za brisanje mikrofiber uklonite ostatak prašine i prljavštine

Pomaknite se na sljedeći panel, ponovite korake 2-5 i nastavite oko vozila

Konačno obrišite cijelo vozilo sa svježim čistim mikrofiberom po potrebi


Lubrikant zd gline: 1:40

Ispiranje bez vode:  1: 200

Mjere opreza:

Ispitajte proizvod na neprimjetnom području prije uporabe

Čuvati na suhom i hladnom mjestu

Držati podalje od djece

Nemojte gutati i udisati

Veličina 500ml
arrow_upward